2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

قرص سلنیوم مصرف کنید،لک ها به مرور کمرنگ میشن،روزاول که خونریزی شروع میشه ،میشه روز اول،روز پنجم خوردن سلنیوم شروع بشه تا چهارده روز،یعنی تا نیمه سیکل،چون مدام خوردنش باعث ميشه پریود هشت تا ده روز عقب بیفته،حتماازمایش بده ببین چقدر کم داره،تو برگه آزمایش اگه گفته ماکزیمم ۱۵۰،بیست تا ازش کم کن به ۱۲۰ یا ۱۳۰ برسون،بدون آزمایش مدام مصرف نشه،زیادیش باعث ریزش مویا مشکلات گوارشی میشه و،عرق بدن بوی سیر میگیره،همزمان با اولترا ویتامین سی بعد صبحانه بایدخورده بشه،یکساعت بازارهای دیگه فاصله بدین،ویتامین سی فعال کننده سلنیومه،قرص جوشان منظورم نیست،قرص اولترا ویتامین سی،شب هم قرص منیزیوم مگویت،اونم باید باشه

Dr.mohamadpour2817 درمانش پیدا کردن

خواهر من ده ساله ماکولار پوستی داشت هر درمانی هم کردیم نشد ولی آخرین باری که رفتیم یه درمانگاه بود دکتر طب سنتی داشتن یک سالی میشد که تحت درمان ایشون بودن ولی بالاخره نتیجه گرفت و درمان شد خواهرم دیگه اعتماد بنفسشو از دست داده بود ولی خداروشکر نتیجه گرفت شماره کلینیکشون رو دارم براتون میفرستم 09027383419