2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اثر نداره عزیزم ببین تو یه گروه ۵۰۰ نفری بودمهرچی که بگی اعضای گروه استفاده کرده بودن از کورتون و مع ...

پوست پاهام گندمیه اینجاها سبزه. نمیدونم آفتاب سوخته شده البته جوش هم زیاد میزنم دست کاری میکنم 

سلام عزیزم متاسفانه فک کنم بله ماکولار هست

اون قسمت ها اصلا زبر یا خشک نیست یا اصلا نمیخاره یعنی چن ساله اینجوره اصلا اذیتم نکرده فقط رنگ پوستم کل دستام با کمرم و گردنم با جاهای دیگه فرق داره و لک ها کمرنگه خیلی. میخوندم ماکولار باید خشک یا زبر باشه 

خب میخوای یه دکتر برو

دکتر پوستی ک میرم 5روزه دیگه میاد رفته خارج از کشور دکترای دیگه هم فک نکنم بلد باشن آخه ی بار واسه گردنم ک تیره تره رفتم دکتره لایه بردار داد حرفی از ماکولار نزد. اون قسمت پوست شما زبره یا خشک؟؟ 

بله ظاهرا ماکولار هست متاسفانه

ی چی بگم. دستام و کمرم و گردنم کلا ی دست رنگش با بقیه جاها فرق داره. ماکولار ی دست فرق داره یا لکه تیکه ای هست؟؟ داریم میریم مسافرت نمیتونم برم دکتر از شانسم دکتره هم رفته خارج استرس دارم خیلی 

ب مامان گفتم تو نور هست بگیره اینم ببین. خیلی استرس دارم. اینقد مشکلات دارم حوصله این مشکلو دیگه ندا ...

چی بگم بخدا  ظاهرا که شبیه ماکولاره😕ولی معمولا ماکولار خارش داره که بر اثر خاروندن پوست زبر میشه

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍