2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین عزیزان

76 بازدید | 5 پست

سلام. 

من دوس دارم با خواهرام و مادرم تفریح برم ولی هواگرمه بچه کوچیک هم دارم شوهرم هم همرام نیس اذیت میشم. چ برنامه ای  پیشنهاد میدین ک بهمون خوش بگزره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با اجیم میریم مغازه کلی خوراکی میخریم و فیلم میبینیم، یا چون هوا گرمه میریم پارک سرپوشیده

لب این پنجره چندیست به جان آمده‌ایم ! به تماشاگه بی نام و نشان آمده‌ایم / ذره ای بهره نبردیم از عالم نکند ما فقط بهر تماشای جهان آمده‌ایم🌱💔

منم با اجیم میریم مغازه کلی خوراکی میخریم و فیلم میبینیم، یا چون هوا گرمه میریم پارک سرپوشیده

منم فیلم خیلی دوس دارم ولی چون ما بچه کوچیک داریم نمی زارن فیلم ببینیم

منم فیلم خیلی دوس دارم ولی چون ما بچه کوچیک داریم نمی زارن فیلم ببینیم

انمیشن!

لب این پنجره چندیست به جان آمده‌ایم ! به تماشاگه بی نام و نشان آمده‌ایم / ذره ای بهره نبردیم از عالم نکند ما فقط بهر تماشای جهان آمده‌ایم🌱💔