2777
2789

دفاع شخصی

تکواندو و کاراته فقط حرکات بی معنی و بدون کاربرد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تکواندو 70 درصد پا 30 درصد دست

کاراته 60 درصد دست، 40 درصد پا

بستگی به فیزیک و علاقه شما داره

اگر پاهای بلند و کشیده ای دارین، برید تکواندو 

اگر بالاتنه قوی دارید برید کاراته

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری

چه خوب که تاپیکتو دیدم اشتباه خودمو نمیزارم دخترت بکنه
من دان سه کاراته دارم
پیشرفت کردم کلی مدال هم دارم ولی 
تکواندو رو پیشنهاد میکنم چون مثل کاراته شاخه شاخه نیست و یکپارچه تره ایران مربی ها و فدراسیون و آینده ورزشی بهتری داره
المپیکی هم هست ولی کاراته المپیکی نیست

دفاع شخصی هم کلا بیرون کن از ذهنت ورزش مسابقاتی و قهرمانی تو هر سطحی نیست 

تکواندو بهتره..... من خودم هم کاراته رفتم الانم تکواندو 

کاراته بیشتر برای  افزایش استقامت بدنیِ و حرکات نمیایشیه ولی تکواندو هم دفاع شخصی داره، هم انعطاف رو میبره بالا، هم پاها رو قدرتمند میکنه هم سه بخش داره مبارزه، فرم، هانماداگ ولی اگه رزمی میخوای که مبارزه زیاد داشته باشه تکواندو بهترین گذینه ست... حالا خود دانی! 

2790
2778
2791
2779
2792