2777
2789
عنوان

خوردن جیگر در بارداری میشه بیاید

121 بازدید | 20 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر 

من باردارم صبحانه هوس کردم جیگر بخورم یکی دوتا تیکه خوردم چون میدونم ضرره بعد خوابیدم الان سه ساعتی هست بیدار شدم از ساعت ۱ معدم داره میکشه منو سوزش سر معده دارم خیلی هم درد میکنه چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته یبارمانعی نداره

شماوپزشکی؟ نسخه الکی تجویز میکنی

خوردن هرجیگری از جیگر گوسفتدی تا. مرغ واسه خانمای باردار از ماه اول تا بعداز زایمان. کامل مضر و ضرر داره جیگر ویتامین aبالای دار که وقتی خانمی باردار شه به علت هورمونای تولید شده این ویتامین باهاش ناسازگار وخدابی نکرده باعث مشکل میشه من هرماه باید جیگر گوسفندی ودمبه وفیله میخوردم سه ماه بخاطر تودلیام کنترل میکنم نمیخورم چون فوق مضر به هرحال شکم خانمای باردار که از تودلیاشون که مهم ترنیست صحیح وسلامت دنیابیان هرچه خواسیتم بعدمخوریم 

شماوپزشکی؟ نسخه الکی تجویز میکنیخوردن هرجیگری از جیگر گوسفتدی تا. مرغ واسه خانمای باردار از ماه اول ...

من پزشک نیستم

امامثل شمابدون اطلاع نظرنمیدم

خودم باردارم

دکترم ،بهترین متخصص زنان ،ایشون مجوزهفته یباردادن،

قطعاعلمشون وتخصصشون ازشمابیشتره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
اره ولی معدم خیلی درد میکنه

اکرتوهضمش مشکل داریدنخورید

منم بعضی موادغذایی بهم نمیسازه، مثلا سنگک اصلا نمیتونم بخورم،بااینکه سنگک کاملترین نان وتوصیه میکنن بخورید

من پزشک نیستمامامثل شمابدون اطلاع نظرنمیدمخودم باردارمدکترم ،بهترین متخصص زنان ،ایشون مجوزهفته یبارد ...

حتما دکترتو عوص کن 

چجور بیسوادیه بهت اجازه هفته ای یبارو داده

من باردار بودم دکتر گعته بود ممنوعه درطول ۹ماه بارداری نهااایت یکی دوتا اونم دیگ خیلی هوس کردی ک اونم من نخوردم

من پزشک نیستمامامثل شمابدون اطلاع نظرنمیدمخودم باردارمدکترم ،بهترین متخصص زنان ،ایشون مجوزهفته یبارد ...

مشخص دکترت خیلی حالیشه🤣🤣که به زن باردارمیگه هفته ای یکبار مجاز اخی الهی حتما من که باردارم  و زیر نظر دکتریم که۳۰سال سابقه داره و چندین موارد نازایی رو درمان کرده وزیرنظر کمیسیون پزشکی بهترین دانشگاه از خارج جز مناطق محروم جمع کن بابا خودت میخای بخوری بخور ولی اطلاع ومعلومات غلط به اینو اون نده ضمنن تو پزشک نیستی نسخه پزشکتو واسه همه تجویز کنی ولی نخوردن جیگر به همه خانمای باردار توصیه میشه چه بارداری معمول باشه چه خاص

حتما دکترتو عوص کن چجور بیسوادیه بهت اجازه هفته ای یبارو دادهمن باردار بودم دکتر گعته بود ممنوعه درط ...

چرتو پرت میگه بابا طفلی اون بچه تو شکمش انشالله که بااون دکتر بیسوادی که زیرنظرش بچش صحیح وسلامت به دنیا بیاد بغل بگیرش 

[QUOTE=344003850]حتما دکترتو عوص کن  چجور بیسوادیه بهت اجازه هفته ای یبارو داده من باردار بودم دکتر گعته بود م ...[/QUOTE

چقدراعصابتون ضعیف

برای تربیت فرزنداعصابتون قوی تر کنید، تک بعدی فکرنکنید، و نظرات مختلف درتربیت گوش بدید

اره ولی معدم خیلی درد میکنه

واسه من قرص معده نوشته خوبه بدنیست ولی بازم یه تیکع. میره تو معدم میخوام بترکم از درد از صبح بزور چنددونه گیلاس خوردم و یه یه تیکه سیب زمینی ابپز ولی بازم حالت تهوع و معده درد دارج

چرتو پرت میگه بابا طفلی اون بچه تو شکمش انشالله که بااون دکتر بیسوادی که زیرنظرش بچش صحیح وسلامت به ...

خدارحم کنه، به نسلی که میخوایید تربیت کنید

واقعامتاسفم، یک نظراینقدربد پاسخ دادید

مطالعه اتون بیشترکنید