2777
2789
عنوان

خدا وجود داره؟؟

505 بازدید | 40 پست

بدون اینکه جنگ ودعوا شه بهم توضیح بدین۲سال التماسش کردم نذر کردم به پاش افتادم فقط همسرم خوب شه ولی۴۵روزقبل گرفتش یااون خانوم تو پربازدید چقد التماس کرد چراگرفت اگه هست مگه نمیبینه نمیشنوه!؟؟؟چرابچه۲ساله منویتیم کرد!همسر۲۳سالمو برد؟؟چرازندگسمو نابودکرد؟؟

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

شایدصلاح بوده این الان نمی فهمید بعدهامی فهمید....

من ی روزمیخاسنتم شروع کنم به نمازاول وقت خواتی،روزاول صبحشنشد منم کف گفتم چندروزک گذشت گفتم خدایاشکرت چون اکرامروز نمازمواول وقت نمیخوندم داغونارمی شدم

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو تاپیک قبلمم گفتم

من همیشه تو بدترین اوضاع خدارو دیدم

||پروفم جانگ هوسوک(Jhope) از بی تی اس ||⟭⟬0=7-1⟬⟭ ||آریرانگ|| In the world full of boys,HE IS A GENTLEMAN![شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،وقتی راجب ی سنجاب کوچولو،نینی کوچولو،پسری،مردی..یا راجب هرچی و هرکس حرف میزنم،منظورم هوسوکه]صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم!عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک،جیکوک،ویمین هسن،هوپمین،یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و شیپشون شیپر نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒خلاصه بگم که بنگتن شیپر و بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس هیچوقت اطراف من نپلک!عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت☀️تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتس(هوپ ان د استیج)،بعد هاتس دیگه آدم سابق نشدم،کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد🐿️!از بین کنسرتای هاتس،کنسرت اوتی سونی رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و دختراشو به آتیش کشید🔥😌[ادیت بعد کنسرت انکور ران سوکجین:سکند بست کنسرتی ک دوسدارم،کنسرت انکور روز اول ران سوکجینه ک س تا نینی باهم تو سووات،آب بازی کردن🌟](۱۴۰۴/۰۸/۲۸عصر امروز تهیونگ اومد لایو و فارسی حرف زد😭گفت: (عصر بهیر،آنها صبحانه میکوردند)؛اولشم برگشت گفت فارسی خیلی سخته ولی تلاششو میکنه💞]

نا امیدی گناههبا بقیش کار ندارمغیر ممکن رو نمیشه ممکن کردمثل بیمار مرگ مغزیکه هیچ برگشتی نداره

همسرم۲سال دیالیز شد التماسش کردم برگرده ولی بیدارشدم بیدارش کنم بره دیالیز دیدم قلبش نمیزنه!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

همه چیز تو این جهان روند خودشو پیش میبره به صورت طبیعی خدا هیچیو بر اساس خواسته انسان نمیاد عوضش کنه انجام بده

اونوقت هرکی یه چی میخواد پس باید به حرف همه گوش بده

منم یه چیز حیاتی ازش می‌خواستم هیچوقت نشنید به این نتیجه رسیدم بی فایدس تقدیر راه خودشو میره 

برای یک زندگی معمولی 🖤

من تو تاپیک قبلمم گفتممن همیشه تو بدترین اوضاع خدارو دیدم

الان بدترین اوضاع هس ینی بدترین روزا پس کجاست؟

همه چیز تو این جهان روند خودشو پیش میبره به صورت طبیعی خدا هیچیو بر اساس خواسته انسان نمیاد عوضش کنه ...

من چیز بدی نخاستم فقط همسرمو خاستم پسرم یتیم نشه من بدبخت نشم جوونیش حیف نشه مگه چیز زیادی بود!اخه جای خیلی زیادی میگرف تودنیا؟

الان بدترین اوضاع هس ینی بدترین روزا پس کجاست؟

من بعد3سال خدا بازم ب دادم رسید

تاپیک قبلمو بخون

منی ک امیدی جز خودکشی نداشتم

بخدا ما هیچی کم نداشیم

سر مرگ ینفر افسرده شدم

ولی بعدش..>بعد3سال

||پروفم جانگ هوسوک(Jhope) از بی تی اس ||⟭⟬0=7-1⟬⟭ ||آریرانگ|| In the world full of boys,HE IS A GENTLEMAN![شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،وقتی راجب ی سنجاب کوچولو،نینی کوچولو،پسری،مردی..یا راجب هرچی و هرکس حرف میزنم،منظورم هوسوکه]صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم!عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک،جیکوک،ویمین هسن،هوپمین،یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و شیپشون شیپر نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒خلاصه بگم که بنگتن شیپر و بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس هیچوقت اطراف من نپلک!عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت☀️تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتس(هوپ ان د استیج)،بعد هاتس دیگه آدم سابق نشدم،کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد🐿️!از بین کنسرتای هاتس،کنسرت اوتی سونی رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و دختراشو به آتیش کشید🔥😌[ادیت بعد کنسرت انکور ران سوکجین:سکند بست کنسرتی ک دوسدارم،کنسرت انکور روز اول ران سوکجینه ک س تا نینی باهم تو سووات،آب بازی کردن🌟](۱۴۰۴/۰۸/۲۸عصر امروز تهیونگ اومد لایو و فارسی حرف زد😭گفت: (عصر بهیر،آنها صبحانه میکوردند)؛اولشم برگشت گفت فارسی خیلی سخته ولی تلاششو میکنه💞]

من بعد3سال خدا بازم ب دادم رسیدتاپیک قبلمو بخونمنی ک امیدی جز خودکشی نداشتمبخدا ما هیچی کم نداشیمسر ...

منم داره میشه۳سال بخدا خوشی ندیدم ینی هیچی فقط بدبختی ولی قوی بودم خندیدیم مرگ همسرم داغونم کرد الانم تو یه برزخی هستم که هیچ جوره نمیتونم ازش بیرون بیام!

منم داره میشه۳سال بخدا خوشی ندیدم ینی هیچی فقط بدبختی ولی قوی بودم خندیدیم مرگ همسرم داغونم کرد الان ...

عزیزم

کامل درکت میکنم

بیا بغلم

قول میدم همه چی درست شه

خدا بالاخره ب شمام نگاه میکنه

اون مهربونتر از این حرفاس

شاید همون نا امیدی ها و اشک هایی ک ریختی افتاده تو ی کاسه طلا..تو خم میشی ک برشون داری اون طلا را میبینی  و زندگیت از این رو ب اون رو میشه>>

همسرم۲سال دیالیز شد التماسش کردم برگرده ولی بیدارشدم بیدارش کنم بره دیالیز دیدم قلبش نمیزنه!

فدات شم 

قلبم به درد اومد

حکمت بوده بلکه

چیزی ندارم بگم اروم بشی

فقط

میگم که مطمئنم روزای خوب در انتظارته