2777
2789
عنوان

عکس 📸

222 بازدید | 25 پست

ای خدا یعنی واقعا رفت دیگه نمیبینمش ا. داشتن دایی هم محروم شدیم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کحا رفت مگه

به نظرت کجا رفت تو خاک

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
سه ساعت داشتم به زیپ لباسش نگاه میکردمو دلیلشو کشف کنم

دیگه نیست رفت تو خاک

آخی چقدرجوون بودن🙁💔

خدارحمتشون کنه عزیزم

ببخشید چطوری فوت شدن؟اگه دوست داشتی بگو

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
به نظرت کجا رفت تو خاک

اخه یجوری گفتی انگار رفته خارجه . 

واقعا چرا فوت کرد حیف جوونیش خدا رحمتش کنه چند سالش بود علت فوتش اسی ؟؟؟

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
آخی چقدرجوون بودن🙁💔خدارحمتشون کنه عزیزمببخشید چطوری فوت شدن؟اگه دوست داشتی بگو

الهی بمیرم براش که دو هفته دیگه عقدش بود 

ماشین زد بهش میگن از عمد بوده

اخه یجوری گفتی انگار رفته خارجه . واقعا چرا فوت کرد حیف جوونیش خدا رحمتش کنه چند سالش بود علت فوتش ا ...

۲۵ ماشین زد بهش

😔🖤 روحش قرین امرزش . پیاده بوده یعنی ؟

اره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز