2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهییی💖انشالله سلامت باشه عزیزم

مرسی عزیزم خدا گل پسر تو برات نگه داره

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
این عکس بی‌بی منه .... سه روز بعد موعد اینقد کمرنگ بود و گفتن مثبته و موندم دو هفته بعد رفتم آزمایش

خدا حفظش کنه عزیزم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
دو خطه چرا اطلاعات غلط میدین ؟هاله کمرنگم نشانه مثبت رودنه

مرسی عزیزم انشالله 

آره گلم

منم بیبی زدم پری روز هاله انداخت میخواستم برم ازمایش ولی خواهرم اینا نزاشتن گفتن زوده یه هفته صب کن دل تو دلممم نیس دعا کنین ازمایشمم مثبت در بیاد

من تمام علایم بارداریو دارم ۱۰روزم از موعدم گذشته ولی اصلا حالت تهوع ندارم شما هم اولایه بارداریتونو؟از همون اووول حالت تهوع بهتون دست میده؟

خدا حفظش کنه عزیزم

قربونت برم ...انشاالله که توهم بارداری گلم ... به دلم افتاده بارداری 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
ببین 2خط انداخته یا یکی ؟2خط بندازه یکیش پررنگ و یکیش کمزنگ یا هر دو پررنگ مبارکه اما اگ 1خط بندازه ...

دو خطه عزیزم عکسش و گذاشتم

منم بیبی زدم پری روز هاله انداخت میخواستم برم ازمایش ولی خواهرم اینا نزاشتن گفتن زوده یه هفته صب کن ...

نه بابا گلم من اون یکی بارداریمم اصلا حالت تهوع نداشتم .... فقط ترشح خیلی ببخشید بی رنگ کشدار اون روزها زیاده ...انشاالله که توهم بارداری گلم 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
بنظرم مثبت هست چون قبل موعدته هالت کمرنگ ازمایش بده

دلم هم میخواد قبل از عید غدیر آزمایش بدم

برا من تهوع از هفته ۹ شروع شد تا اخرش

پس زوده دیگه برا تهوع اگه باردار باشم

من احتمال میدم اگه باردار باشم یا هفته سوممه یا اوایل۴

چون اخرین روز پریودم۳۱اردیبهشت بود

دو روز دیگه دوباره بزن مقایسه کن پر رنگ تر شد بارداری و آزمایش بدهانشالله ک خیره عزیزم

دیشب هم زده بودم کمرنگ تر بود حالا فردا هم چک میکنم