2777
2789
عنوان

خرج زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1979 بازدید | 42 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ماام ۲ نفریم ۱۵ حقوقمونه یه وام میخوایم بگیریم ک با قسطا اون قسطامون میشه ۱۰ تومنمیشه تو تهران با ۵ ...

خیلی سخته امسال خیلی سختیش رو دارم حس میکنم من همه چی گرون شده بخدا میرم بیرون چند تا دونه میوه و یه مرغ و یه نوشابه میشه 500 تومن 

منو همسرم باهم شاغلیم باهم 38 تومن میگیریم شاید باورت نشه اما 31 قسط میدیم 7 تومن برا خودمون میمونه ...

خدا کمک کنه عزیزم 

خب وامی هم ک گرفتید حتما براتون سود آور بود دیگه گلم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

خیلی سخته امسال خیلی سختیش رو دارم حس میکنم من همه چی گرون شده بخدا میرم بیرون چند تا دونه میوه و یه ...

شمال هم سرسام آوره قیمت ها

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

خدا کمک کنه عزیزم خب وامی هم ک گرفتید حتما براتون سود آور بود دیگه گلم

نه وام نمیگیرم همه رو قرعه کشی خونگی نوشتم ماشین ثبت نام کردیم باید پر کنیم تابستون پولش رو خونه هم پیش فروش داریم پول میدیم 4 سال نشده ازدواج کردم ولی به نظر خودم خوب دارم میرم جلو 

البته الانم ماشین داریما 

خیلی سخته امسال خیلی سختیش رو دارم حس میکنم من همه چی گرون شده بخدا میرم بیرون چند تا دونه میوه و یه ...

اره میفهمم 

یه وقتا اصلا متوجه نمیشم پولم چجوری تموم شد

میشینم حساب میکنم میبینم همش برا خورده ریز رفته😘

اره میفهمم یه وقتا اصلا متوجه نمیشم پولم چجوری تموم شدمیشینم حساب میکنم میبینم همش برا خورده ریز رفت ...

منو همسرم قرار گذاشتیم همه مناسبت ها برای همم لباس و کفش کادو بگیریم که دیگه هزینه خرید لباس و اینا نباشه  خرید گل و چرت و پرت هم ممنوع 

اسی من الان تاپیک هاتو دیدم خواهرانه بهت یه نصیحت میکنم ضرر نمیکنی بخدا 

دنبال کادو روز زن و عروسی و اینا نباش 

جمع کن شوهرتو زندگیتو دستت بگیر پول عروسی رو ماشین بخر یه اتلیه خفن برو کلی عکس و فیلم بگیر همونا میمونه بخدا منن برگردم عقب عروسی نمیگیرم چون جز عکسها هیچی یادم نمیاد اصلا سال بعد برای سالگرد همه دوستات رو دعوت کن یه جشن بگیر 

تو این گرونی هوای شوهرتو داشته باش 

کسایی که تو دوستام و فامیل تو همون موقعی ک ما ازدواج کردیم ازدواج کردن به زور بعد 4 سال یه پراید داغون گرفتن اما من خونه ام درسته کوچیکه 50 متره اما میدونم قبل 30 سالگی خومو شوهرم تونستیم خونه بخریم ماشین الان زیر پامه یه چیز معمولی یه ماشین صفر هم تا زمستون دستم میاد جفتش رو تبدیل میکنم به یه ماشین خوب