2777
2789
عنوان

چم شده😭😭

206 بازدید | 22 پست

نمی دونم چرا چند هفته آیی هست که الکی دلم شور می زنه .آنقدر شور میزنه که می‌خوام دلم رو چنگ بزنم.

چند روزی هم میشه الکی حس ترس دارم.

خاطرات گنگ تو سرم میاد که فکر میکنم هم خاطرات خودمه و هم فکر میکنم نیست و حس اضطراب و ی حس خوب بهم میده 

کسی بوده تا حالا اینجوری باشه؟؟؟

ینی داره چه بلایی سرم میاد😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم هم از نظر روحی تحت فشار هستی هم شاید از نظر جسمی کمبود ویتامینی چیزی داشته باشی حتما آزمایش بده و برای خوب شدن حالت کارایی که دوست داری انجام بده تا کمی از افکار منفی دور بشی

دلی که رحمه زخمه💔
مگه میشه با کمبود ویتامین آدم اینجوری بشه؟؟مثل دیوونه هاممطمئنی؟؟جسارتا خودت اینجوری بودی یا کسی اطر ...

بله مطمئنم 

بله عزیزم خودمم بی دلیل اینطوری میشم این کمبودا جبران که میشه این حسا هم میرن

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

مگه میشه با کمبود ویتامین آدم اینجوری بشه؟؟مثل دیوونه هاممطمئنی؟؟جسارتا خودت اینجوری بودی یا کسی اطر ...

من اینجور بودم اما بخاطر این بود چند روز پشت سرهم غذای های نفخ دار خورده بودم ونفخ افتاده بود تو سینم ودلشورع واضطراب ولم نمیکرد یعنی مردمو زنده شدم..چون معدم عصبیه ورم داره این مشکل زیاد برام پیش میاد

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

عزیزم هم از نظر روحی تحت فشار هستی هم شاید از نظر جسمی کمبود ویتامینی چیزی داشته باشی حتما آزمایش بد ...

اینا که همیشگی هست

خیلی وقته 

بعدم خب همه فشار روشون هست 

چرا بقیه اینجوری نیستن؟؟؟