2777
2789
عنوان

ی چیز عجیببب

130 بازدید | 12 پست

قضیه از این قراره که من جدیدا وقتی گریه میکنم چشام شدید پف میکنه،قبلا خیلی اینجوری نمیشد

بعد من دیشب تو خواب میدیدم ک دارم گریه میکنم از اون گریه های شدید نمیتونستم نفس بکشم

تو خواب فککنم میخواستم عشقمو بیینم دقیق یادم نیس با خودم گفتم الان حتما چشام پف کرده بیریخت شدم

صب پاشدم دیدم چشام باد کرده از اون پفایی ک موقع گریه میاد سراغم 

دلیلش چیه؟

یعنی واقعا گریه کردم؟

تعبیر خوابم چیه کسی میدونه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی هول و استرس داری طوریکه به خوابت هم ورود پیدا کرده ، برو چند جلسه مشاوره

یعنی چی بیشتر توضیح میدی

اخه ی مدت افسردگی شدید داشتم هرروز گریه میکردم 

ولی جدیدا خیلییی کمتر شده

منم خواب میدیدم دندونم خورد ب لباس یکی گیر کرد این ارتدونسیا بعد از خواب پاشدم دیدم پرز پتو چسبیده ب ارتدونسیام و براکتا فرو رفته تو متکام😑🤦🏻‍♀️ شمام شاید گریه کردی تو خواب

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 
یعنی چی بیشتر توضیح میدیاخه ی مدت افسردگی شدید داشتم هرروز گریه میکردم ولی جدیدا خیلییی کمتر شده

یه دفتر بردار ، روزی ده برگه هر چی تو دل و ذهنت هست بریز رو برگه ها ، فقط بنویس ، حتی شده فحش ، نفرین ، بد و بیراه ، هر چی تو همون لحظه تو ذهنت میاد، این کار هر روز تکرار کن، بعد سه هفته تا یک ماه انقدر خالی می شی ، حس می کنی سبک تر شدی،  بعد برگه ها رو می تونی ریز خرد کنی و بریزی سطل زباله! 

این روش مشاور برام گفت برای من که جواب داد ، بهم گفت دلت خیلی پر هست باید چیزهایی که تو دلت بریزی بیرون! اینطوری می تونی خالی بشی!

الهم عجل لولیک الفرج

منم خواب میدیدم دندونم خورد ب لباس یکی گیر کرد این ارتدونسیا بعد از خواب پاشدم دیدم پرز پتو چسبیده ب ...

وااای

دلم میخواد دوربین بزارم ببینم موقع خواب چ اتفاقی میفته😂🤦🏻‍♀️

وااایدلم میخواد دوربین بزارم ببینم موقع خواب چ اتفاقی میفته😂🤦🏻‍♀️

کاش میشد منم بزارم😂😂

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself