2777
2789

چرا حس میکنم نامزدت داره زرنگی میکنه .ببخشیدا . خو بگو غذای گرم از بیرون سفارش بده .من اومدم باغ استراحت کنم یا اونجا هم همش پای اجاق باشم تو گرما هم بوی غذا بگیرم هم عرق کنم . من تو خونه هم اشپزی کنم زود لباس عوض میکنم بوی پیاز داغ و اینا نده

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁😁

مواد آش رشته رو آماده کن اونجا ببر قاطیشون کن 

حبوبات پخته شده (لوبیا و نخود )

سبزی اش (اسفناج و سبزی های معطر ) 

پیاز ، سیر و نعنا (سرخ شده و تفت داده شده 

رشته 

نمک و فلفل و ادویه 

ماست یا دوغ یا کشک 

اینا رو اگه داشته باشی فقط کافیه یه دیگ و ملاقه با خودت ببری .همه مواد بجز پیاز و سیر و نعنا رو با هم قاطی کن بپزه ..آخرش هم دیگ رو که برداشتی پیاز و سیر و نعنا رو بزن و تامامممممممممم 

من زیاد از این کارا کردم ..خوشم میاد کلا ..

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
چرا حس میکنم نامزدت داره زرنگی میکنه .ببخشیدا . خو بگو غذای گرم از بیرون سفارش بده .من اومدم باغ است ...

اخه من عقدم هنوز آشپزی نکردم یا کاری نکردم استراحت کنم بگم بعضی وقتا هم خودش درست میکنه ولی فردای اون روز میگه چیزی بلد نیستی من میبرمت بیرون برات درست میکنم جمع میکنم هیچی به هیچی منم ناراحت میشم هر چی بهم خوش گذشته از دماغم در میاره 

اخه من عقدم هنوز آشپزی نکردم یا کاری نکردم استراحت کنم بگم بعضی وقتا هم خودش درست میکنه ولی فردای او ...

خو این حرفش هم اشتباهه .آشپزی مگه مرد و زن داره؟ شوهر من خونه باشه همیشه یه وعده رو اون درست میکنه پس یعنی من بلد نیستم،؟ نگو استراحت بگو بذار تنوع بدیم یه بارم از بیرون بگیریم . و یه سوال؟ مواد غذایی رو تو میبری یا اون میخره

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
خو این حرفش هم اشتباهه .آشپزی مگه مرد و زن داره؟ شوهر من خونه باشه همیشه یه وعده رو اون درست میکنه پ ...

نه نداره اولش میگه بیرون بعضی وقتا من رفتیم سر زندگیم تو خونه تو  نه اون میاره از خونشون میاره یا میخره