2777
2789
عنوان

دامادمون بهم دشمنی میکنه میگه میرم ب نامزدت میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 58 پست

بره بدرک بابا😐اگه معذرت خواهی کنی میکشمتااا نیان عروسیت بهتر 

دوماد ما میاد خونمون منم نمیرم ۹۰ درصد وقتا چ ...خوریا بیا معذرت خواهی کن😑😑

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه داماد عقده ای.معذرت نخوا.خواهرت خوب بود می‌گفتم به خاطر خواهرت کوتاه بیا.وای انگار خواهرت از اون ...

ددقیقا آبجیم از اونم بدتره

آخرش اومد پیش نامزدم دعوا راه انداخت با مامانم 

درکل آبروی منو میبرن

مقصر خواهرت هست که رو میده و باعث میشه داماد سو استفاده کنه 

خواهری که بخواد بیاد مراسم بره تو اتاق بمونه و داماد اخم کرده باشه همون بهتر اصلا عروسی نیاد تا اونجا هم زهر مارت نکنه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

محل سگشون نذار

خودت پیش دستی کن ب نامزدت بگو که ، از اول دومادتون بی اخلاق بوده و تا میومده خونتون میرفتی اتاق ک تحمل نکنی ریخت نحسشو

بعد از اینا ب خواهرتم بگو که من ب نامزدم همه چیو گفتم

ب شوهرت بگو هر غلطی میخاد بکنه

عروسیمم خاستین بیاین نخاستین ب درک

یا خدااااا چه داماد خاله زنکی. مطئنی این اول تورو نمی‌خواست؟ این همه گیر دادن عجیبه. عذرخواهی نکن. ب ...

نه اسی رو نمیخواد این فقط میخواد با اومدن داماد جدید بگه من داماد بزرگم خودت و زنت زیر دست منید من بزرگم من عزیزم عین بچه ای که به خواهر برادر تازه متولد شده اش حسودیش میشه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خداوکیلی فازشونو نمیفهمم بگو ب درک اصلا هیچ مراسمی نیاید جریان برای شوهرتم توضیح بده ک بعدا دروغ سره ...

اخه چه جریانی؟؟ وقتی چیز خاصی نبوده نیازی به مطرح کردنش نیست.  چرا الکی شک تو دل همسرش بندازه و فکر کنه که چقدر موضوع مهم و خاصی بوده! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ددقیقا آبجیم از اونم بدترهآخرش اومد پیش نامزدم دعوا راه انداخت با مامانم درکل آبروی منو میبرن

پس ولشون کن.نهایت به شوهرت بگو با هم مشکل دارن فعلا دعوای خانوادگی دارن

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

اگه میخوای زندگیت از الان وارد چالش نشه 

و شوهرت سرکوفت رفتار خانوادتو پس فردا بهت نزنه 

زنگ بزن معذرت خواهی کن بگو من قصدی نداشتم ببخشید اگه ناراحتتون کردم 

زندگی آینده تو مهم تر از لجبازی الانت هست

شوهرت تا جایی که میتونی نزار بفهمه با خانوادت اختلاف داری ، خیلی ضرر می‌کنی خیلی 

هربار با شوهرت دعوا کنین یا خانوادش اذیتت کنن، مقصر تو میشی میگه تو با خانواده خودتم مشکل داری و ... لج نکن با خواهرت خوب باش به زورم شده ظاهری رو جلو شوهرت حفظ کن

نه اسی رو نمیخواد این فقط میخواد با اومدن داماد جدید بگه من داماد بزرگم خودت و زنت زیر دست منید من ب ...

په چه غلطا. مگه وارد خانواده ی پادشاهی شده که سر مقام دعوا کنه. بابا لطف کردن دخترشون رو دادن بهت ی زندگی ترتیب بده. چه داستانی ملت دارن. اصلا درک نمیکنم. 

اگه دیدی آبجیت پررو بازی درمیاره

بسوزونش

بگو پس شوهرت برا دیدن من میومده اینجا و وقتی تیرش ب سنگ میخورده 

عقده ای شده

بگو برو بشین سر زندگیت تا آبروتو نبردم و ب همه نگفتم شوهرت عاشق منه

حالا من یه چیزی بگم پراتون بریزه

یکی از اشناهامون دخترش عروسی میکنه بعد داماده مخ خواهرزنشو که اون موقع 16 17 ساله بوده میزنه و باهاش رابطه جنسی برقرار میکنه البته بکارتشو از بین نمیبره و میگذره چندسال بعد این دختره عقد میکنه داماده بهش میگه اگه باهام قطع رابطه کنی و بهم حال ندی میام به شوهرت میگم چند ساله بامنی و نشون به اون نشون این دختره الان عروسی کرده و بچه هم داره ولی از ترس لو رفتن پیش شوهرش،هنوزم با داماد عوضیشون رابطه داره........

دخترا خیلی مراقب باشین مردم عوضی شدن

🟣🟣          لایک ممنوع           🟣🟣
اگه دیدی آبجیت پررو بازی درمیارهبسوزونشبگو پس شوهرت برا دیدن من میومده اینجا و وقتی تیرش ب سنگ میخور ...

واییی😂😂خوشم اومد 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....