2821
2789
عنوان

لعنتی😐

453 بازدید | 52 پست

اومدم آزمایشگاه رو یه پسره ۲۰یا ۲۵ساله کراش زدم تو آسانسور اومدم بالا اول داداشمو بردم دکتر الانم اومدم پایین خودم آزمایش بدم

اومدم دیدم یه دختره خودشو سفت چسبونده به پسره هی ماچش میکنه😐😂

سفت گرفتتش 

خیلی دلم میخواد بگم نترس نمیدزدنش😂

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐 ...

😐...

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
واقعا که تو مکان عمومی

اصن پرام ریخته میگم اینا حیا ندارن😐😂

😂😂چجور نگاش کردی ک دختره ترس ورش داشته؟

لعنتی تا اومدم نگاش کنم سفت چسبیدش😂😂💔

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز