2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از این بلاتکلیفی😭💔

194 بازدید | 13 پست

خدایی این چه بلایی بود سر ما آوردن؟

تا اومدیم کنکور بدیم عمومیا حذف شد و تاثیر معدل اومد....

پشت کنکور نشستم کنکور فرهنگیان جدا گرفته شد....

نتایج فرهنگیان قبل سراسری میاد و باید بینشون انتخاب کنی درحالیکه نه رتبه ای سراسریت میدونی نه ترازی! بعبارتی باید ریسک کنی!قمار کنی!انقدر مطمن باشی که چیز خوب تو سراسری میاری یا نه و انتخاب کنی فرهنگیان بمونی یا اتصراف بدی!

خدا نگذره از سرتون😭😭 خسته شدم از این استرس بی اندازه و بلاتکلیفی😭تموم موهای سرم داره میریزه ، پوستم داغوون شده😭آخرشم تو این مملکت باید سگ دو بزنی تا یه زندگی معمولی داشته باشی😭

مهاجرتم که خانوادم میگن فرهنگیان اگه قبول شدی دیگه نیازی به اون نیست...

هیچی این زندگی و آینده رو دوست ندارم....چه گناهی کردم تو این برهه زماتی و اینجا بدنیا اومدم اخه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس من ک سال سومه ک پشتم با اون کنکور همون حساب کنی چهارم چی بگم

اخه این چه داستانیه...بخدا ظلم ظلم! کدوم کشوری جووناش فقط واسه یه درس خوندن باید انقدر مسیر پرپیچ و خمی رو برن؟خدایی کجا

به نظرم عمومی ها حذف شد خوب شد اخه واقعا بشینیم دینی و عربی واسه کنکور تجربی بخونیم یه چه درد میخورع ...

تست زنی خیلی راححتر از ترشریحی حل کردن

مخصوصا تو این شرایط که عینا باید عین پاسخنانه خودشون بنویسی ، مصحح ملوم نیست چقدر دقیق و درست تصحیح کنه...تو تست سه تا گزینه قطعی غلط بود یکی درست و باید فقط گزینه درست رو پیدا میکردی

نمی‌دونم 

منم کلافم اصلا نمی‌دونم باید چیکار کنم 

نهایی امسال سطحش بالا بود 

همه میگفتن سخته فقط یه نفر که مخ بود می‌گفت آسونه 

نگراننن ایندممم💔🚶🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

تست زنی خیلی راححتر از ترشریحی حل کردنمخصوصا تو این شرایط که عینا باید عین پاسخنانه خودشون بنویسی ، ...

واسه کنکور میتونستی 30 تا کتابو جمع کمی یا الان میتونی 13 تارو جمع کن کدوم بهترع؟

مخصوصا عربی و درسای حفظی که همش یادت میرع

واسه کنکور میتونستی 30 تا کتابو جمع کمی یا الان میتونی 13 تارو جمع کن کدوم بهترع؟مخصوصا عربی و درسای ...

نه عزیزمن چه ربطی داره؟امتحانات نهایی توشون کلی بی عدالتی اتفاقی میوفته...سختی کنکور می ارزه به امنیتش...و اینکه تو کنکور یکی مثل من عربی رو ضعیف بود زبانو عالی میزد ، دینی رو عالی میزد...الان واسه انتحان نهایی اصلا نمیشه ایتکارو کرد

نمی‌دونم منم کلافم اصلا نمی‌دونم باید چیکار کنم نهایی امسال سطحش بالا بود همه میگفتن سخته فقط یه نفر ...

منم دختر منم💔

خسته شدم از استرس...بخدا جزوی از روح و روانم شده

نه عزیزمن چه ربطی داره؟امتحانات نهایی توشون کلی بی عدالتی اتفاقی میوفته...سختی کنکور می ارزه به امنی ...

کنکور امنیت دارع؟

امتیا جانبازی و ...

خرید صندلی ..

کجای کاری شما  

کنکور امنیت دارع؟امتیا جانبازی و ...خرید صندلی ..کجای کاری شما

اتفاقا من که تو کارم میدونم چخبره!اونجا حداقل یه جا تبعیض بود...من خودمم از اون تبعیضا حالم بهم میخوره اما انتخاب بین بد و بدتره! وقتی ۱۰ تا امتحان نهایی دوازدهم هست و تو هر کدوم از اون ده تا امکان پارتی بازی و تقلب و اشتباه و... هست صد در صد ترجیحم همون کنکوره