gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 عنوان جن بیده؟ 130 بازدید | 17 پست خیلی باآرامش لنگامو انداخته بودم خوابیده بودم روتختیه حالت(ازونایی که پشت در آویزون میکنن حوله رو ازش آویزون میکننآویزون میز آرایشم کردم کلیپسو کشامو زدم به اونیدفه بدون هیییچ دلیلی کلیپسه افتاد حقیقتا گرخیدم الانم تو پذیرایی آواره ام🗿😂😂💔 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎 1403/04/04 | 03:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 😂😂😂 نخند بچه😂💔تو موقعیت بدیم🗿😂 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
پنیرموزارلا عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 2769 نهاگه جن بود کیسه رو میبرد برای امرار معاش(این چیزها واقعیت ندارن)
گوجه_سبز_میقولی_5 عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 5311 بالا سرتو نگاه کنی میفهمی گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 بلهجین بیدهعاشقت شده🤣 ای جااان همین کم داشتم😂💔🤦🏻♀️ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
sahar_1233 عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2525 آرام باش خواهر چیزی نیس فقط مهمون ناخونده هست 😂😂😂😂 بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 بالا سرتو نگاه کنی میفهمی لعنتی نگاه کردم هیچی نیس🗿🚬 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 آرام باش خواهر چیزی نیس فقط مهمون ناخونده هست 😂😂😂😂 مهمون ناخونده ندوست 😂💔 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
گوجه_سبز_میقولی_5 عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 5311 لعنتی نگاه کردم هیچی نیس🗿🚬 تو نمیبینش اما اون میبینه 😂🌚 گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 نهاگه جن بود کیسه رو میبرد برای امرار معاش(این چیزها واقعیت ندارن) 😂💔واقعیت دارن اجازه نزدیک شدن به مارو ندارن هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 تو نمیبینش اما اون میبینه 😂🌚 عع حیف شدیه جن جذابمون نشه😂💔داشتم روح بیا بجنگیمو نگاه میکردم هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
sahar_1233 عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2525 مهمون ناخونده ندوست 😂💔 😂😂😂نفس عمیق بکشی ی اهنگ بزار ی چراغ هم روشن بزار برو رو تختت😁 بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻