2777
2789
عنوان

افزایش قد

240 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من با دکتر مقدادی برای قد بچم نوبت اینترنتی گرفتم 

پسرم ۳ سالشه و دکتر گفت تا ۶ ماه هرروز بهش ساشه ی پدیامونت آرژی بدم 

الان رفتم اینترنتی بخرم دیدم تو نظرسنجیای داروخانه کسی سوال پرسیده برای ۵ تا ۷ سال مناسبه و دکتر داروخانه جواب داده خیلی دوز بالایی داره و برای این سن توصیه نمیشه اصلا 

الان نمیدونم بخرم یا نه 

البته یه دوره ۲۰ روزه دادمش اما تو این لیست روز مرتب گرمش میشه و رو سرامیکای خونه میخوابه 

بیاین بهم نظر بدید چه کنم 😣

من استوکوئر وآرژی پلاس میدم البته پسرم۳سالو یک ماهشه  سالشه و دخترم ۸

پسرت چنده قدش 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من قدش ۹۲ هست الان سه سال و۳ ماهشه پسر شما چنده قدش ؟اینا اثر داشتن ؟

عزیزم چون ریپلای نزدی ندیدم پیامتون رو 

پسر من سه سالگی ۹۴٫۵بود الان که دارو دادم تو یه ماه ۹۶آره من راضی بودم

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

عزیزم چون ریپلای نزدی ندیدم پیامتون رو پسر من سه سالگی ۹۴٫۵بود الان که دارو دادم تو یه ماه ۹۶آره من ...

ببخش یادم رفته ریپلی بزنم 

من الان مثل سگ ترسیدم که کبد بچم داغون شده باشه 😭😭😭

دیگه بهش نمیدم اون ساشه ی کوفتی رو 

دکتر این داروها رو به شما داد ؟

چطوری بهش میدید ؟

منم برم بگیرم

ببخش یادم رفته ریپلی بزنم من الان مثل سگ ترسیدم که کبد بچم داغون شده باشه 😭😭😭دیگه بهش نمیدم اون س ...

نه عزیزم این چه حرفیه دکتر که بیخود دارو نمیده گلم 

راستش نه من خودم خریدم دکتر غدد بردم فقط ویتامین دسه داد ولی خودم تحقیق کردم اینا رو خریدم 

نه عزیزم این چه حرفیه دکتر که بیخود دارو نمیده گلم راستش نه من خودم خریدم دکتر غدد بردم فقط ویتامین ...

آخه دکتر داروساز نوشته بود این خیلی قویه و ورزشکارا میخورن 

دوزش خیلی زیاده برای بچه های ۵ سال 

الان من بچم که ۳ سالشه 

دکترای غدد هم که فقط همینو میدن که مرتب بری پیششون ...

منم احتمالا دیگه اون ساشه رو ندم و قطعش کنم چون همین بیست روزم ته دلم‌میلرزید و انگار دستم نمیرفت به دادنش 

آخه دکتر داروساز نوشته بود این خیلی قویه و ورزشکارا میخورن دوزش خیلی زیاده برای بچه های ۵ سال الان م ...

خوب گلم اگه دو دل هستی نده خودتو عذاب نده خونه بزار ورزش های کششی انجام بده استئوکر بیخطره بده بهش از یک سال میدن 

زینک بده تخم مرغ آبپز وشیر 

خوب گلم اگه دو دل هستی نده خودتو عذاب نده خونه بزار ورزش های کششی انجام بده استئوکر بیخطره بده بهش ا ...

آره همین کارو میکنم 

دعا کن پسرم سالم باشه و به بدنش ضرر نرسونده باشم 

ممنون این موقع شب جوابم دادی 🥰

عزیزم من دوتا دختر بزرگ دارم من باشم نمیدم. منم واسه رشد دخترم که یکیش تو سن بلوغ هست از فامیل ها ، که داروسازی خونده توخارج‌، دارو خواستیم بهمون با فامیل ها فرستادن ولی گفتن بدون ورزش ، عوارض داره .  درسته داروی شما رو من ندونستم چی هست و....کلی حرفم بود . در ثانی پسر گلت، وقتی به سن بلوغ رسیدن حتما رشد خوبی خواهند داشت هر چند ژنتیک هم مهمه . الان خواهر زاده های من که پسرن از پدرشون هم بزرگتر شدن یکیشون دومتره و اون یکی کمی کمتر از اون. به تغذیه و بوقتش کلاس ورزشی بفرست حالا یه  دوسه سالی بگذره بنظرم شش ساله هم واسه شنا خوب خواهد بود خواب و تغذیه مناسب وورزشو تنقلات بد رو سعی کنی عادت بهش ندی ، ان شا...براش خوب خواهد بود.‌

عزیزم من دوتا دختر بزرگ دارم من باشم نمیدم. منم واسه رشد دخترم که یکیش تو سن بلوغ هست از فامیل ها ، ...

بله خودمم تصمیم گرفتم دیگه ندمش 

فقط دعا کنید مشکلی برای کبد یا اندام های بدنش پیش نیومده باشع 

بله خودمم تصمیم گرفتم دیگه ندمش فقط دعا کنید مشکلی برای کبد یا اندام های بدنش پیش نیومده باشع

بد به دلتون راه ندید. اون داروها و بیشتر داروها ، با استفاده ی مستمر هست که اثرات خودش رو نشون میدن حالا به استثنای چند مورد دارو. ان شا....‌‌همیشه کنار هم شاد و سلامت باشین.