2777
2789
عنوان

حس بدی دارم

95 بازدید | 11 پست

همه دوستام ازدواج کردن رفتن یا در شرف ازدواجن 

خیلیاشونم بچه دارن 

برام سواله ینی اینقدر داغونم که هیچکی تا حالا جلو نیومده 

با ۲۳ سال سن هیچ تجربه ای با جنس مخالف نداشتم حتی دوستی معمولی

البته تا پارسال اصلا قصدشو نداشتم امسال ولی فرق کردم زده به سرم پاک خل شدم 

حس مضخرفی دارم همش سوال میاد تو ذهنم همش چرا فکرم که الان باید رو چیزای دیگه متمرکز باشه رو این موضوع گیر کرده و واقعا نمی‌خوام درگیر این موضوع شم چون به خود بالا سری گفتم که تا وقتی آمادگیشو ندارم کسی رو وارد زندگیم نکنه

ولی واقعا بعضی وقتا حس تنهایی عجیبی میاد سراغم 

حتی بابتش گریه هم میکنم🤣🤦🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابن چه حرفیه چرا پیدا نشه یعنی اصلا خاستگار نداری ؟

نه هیچکی نیست واقعا 

تو دانشگاه هر دختری چند تا پیشنهاد داره ولی من همینجوری نه درس میخونم نه چیز دیگه 

نمی‌دونم شایدم میترسن بیان جلو (خوشبینانه )🙈

نه هیچکی نیست واقعا تو دانشگاه هر دختری چند تا پیشنهاد داره ولی من همینجوری نه درس میخونم نه چیز دیگ ...

عزیزم‌ مطمئن‌ باش آینده خوبی در انتظارته‌ هیچ وقت به خاطر این موضوع اعتماد به نفستو‌ بهم نریز الان دیگه همه دخترا اینجورین‌ زیاد خاستگار ندارن

اولیش۱۶ بعد آخریشم ۱۷ دیگه بعد کلا تا الان که ۲۳ ام کسی نیومد حتی پیشنهاد دوستی ساده هم نداشتم ☹️

عزیزم عیبش نداره اینا عادیه‌ انشلاح یه خاستگار خوب برات میاد عجله نکن واسه ازدواج هیچ وقت دیر نیست