2777
2789
عنوان

دوست بی معرفت🥲

547 بازدید | 31 پست

یه دوستی داشتم دانشجو یه شهر دیگه بودیم،یه دوست صمیمی داشت پشتش خالی کرد و اینو تنها گذاشت خیلی به اون وابسه بود ولی پشتش خالی کرد بعد با من صمیمی نبود ولی تو اون روزا من کنارش بودم تا خوب شد و باهم خیلی صمیمی شدیم خیلی دوسش داشتم اونم همینطور ولی من که برگشتم شهرمون ارتباطمون کم شد من کارای مهاجرتم انجام دادم ولی اون فکرش نداشت الان با بچهای دیگه داره اقدام میکنه و حتی از من نپرسید تو کجا میری بیا با هم بریم 

در صورتی که من ترجیح میدادم با اون باشم ولی اون…

چرا بعضیا اینقدر بی معرفتن

منم یع دوست صمیمی داشتم بهم با شوهرم خیانت کرد😔😔😔

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم یع دوست صمیمی داشتم بهم با شوهرم خیانت کرد😔😔😔

وای چه بد

آخرش چی شد؟ 

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}
وای چه بدآخرش چی شد؟

هیچی اره خیانت آدم رو زره زره. میسوزونه

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
عزیزم نمیشه قضاوت یطرفه کرد شاید روش نشده بهت بگه شاید شرایطشو نداشته نمیشه از رو ظاهر ادما قضاوت کر ...

نه قضاوتی نیست 

کلا آدمیه که همش میگه وقت ندارم

آدم اگه بخواد با کسی حرف بزنه وقتشم پیدا میکنه

وای چ بد چی شد بهش گفتی؟ چ عوضی

اره گفتم

چی داش بگه فقط اون شب سخترین شب عمرم رو گذروندم

وای🫠🥲خدا برای کسی نیارهوحشتناکه

خیلییییی

الان با همسرت هستی؟

اره