2777
2789
عنوان

حالم بده

208 بازدید | 15 پست

من بابام وضع مالیش خیلی خوب بوده قبلا

یعنی الان ما در واقع باید قصر داشته باشیم که نه تنها اونو نداریم خیلی چیزای دیگ هم نداریم

بابای من قبلا همش بذل و بخشش میکرده و میداده به رفیقو داداشاش و خواهراش 

مثلا نصفه پوله  خونه دو تا از عمو هامو بابام داده

پوله زمینه عمومو بابام داده

و خیلی جیزای دیگ

اما الان لنگ ۲تومن پولیم

من دبیرستانیم الان اوج خرجمه نیاز دارم کلاس بنویسم

اما نمیدونم چیکار کنم انقد گریه کردم نمیدونم چیکار کنم

دیگ نمیتونم انقد که درک کردم موقعیتو واقعا دیگ نمیکشم

تا الان هیچی نمیگفتم به بابام اما الان ک بهش میگم عینه خیالش نیست همش دنباله خرجای خودشه همش دنباله اینه داداشاش یا مادرش اگه کم و کسری دارن برطرف کنه

اصلا براش مهم نیس

تورو خدا بیاین بگین چیکار کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مامانم خیلی صبوره دلم براش میسوزعبخاطر منو خواهرم مونده و طلاق نگرفتهدیگ مغزم نمیکشه

ب عموت بگو 

بگو میشه با پدرم صحبت کنید من امسال یاید کلاس ثبت نام کنم وووو بگو شما بگی قبول میکنه ووو....

ب عموت بگو بگو میشه با پدرم صحبت کنید من امسال یاید کلاس ثبت نام کنم وووو بگو شما بگی قبول میکنه ووو ...

بابام خیلی ادم مغروریه 

نمیخاد جلو کسی کم بیاره

منم تا بهش یه چیزی میگم سرم داد میزنه

همش از بدیه اینو و اون میگه 

مثلا اونا هیچی نداشتن من همه پی داشتمو

این حرفا

نههه😭😭😭هرچی میگم براش مهم نیسمیگه خیلیا در حسرت زندگی ماان

عجب بابا 

هعی💔☹️ 

منم پدرم نمیبینه فکر میکنه در رفاهم ... من مجرد تو خونه اصلا نمیبینن .. میگن هرچی میخوری مفتی دیگه! حالا ازون دخترای هستم هم کارای خونه میرسم هم خرید و نان و.... با منه. میگم پول کارگری حساب کنید والا من باید غیر خوردن پول بگیرم.. کو هیچی! هوففف هیچی ندارم بگم .. مامانت ک نميتونه تو ک بدتر 🤦‍♀️ شاید خواهر کوچیکت بتونه یکم مخش بزنه

2790
2778
2791
2779
2792