2777
2789
عنوان

چرا دقیقا؟

141 بازدید | 13 پست

سلام عادیه که یه دختر ۱۳ ساله همه جارو پر کنه من فلانی رو میخوام به خاله و دختر خاله و عمه پسره بگه در صورتی که روح اون پسر بیچاره ام خبر نداشته باشه اصلا تو فاز این صحبتا نیست فقط درسش براش مهمه

میدونم شاید چیز مهمی نباشه ولی...

بقیش با شما ..‌.

من خواهر پسره ام ...😑😑

برای حاجت روایی خودم و خودت یه صلوات ...🧡

ولش کن.بزار تو اوج هیجاناتش پرسع بزنه😍😂😂😂 .من خودمم توی ۱۲تا۱۴سالگیم عاشق پسرخالم بودم شانس اوردم ب کسی نگفتماااا.

ولی الان حالم ازش بهم میخوره😂لبته ن در این حد .ولی مث رفیق پسرمه.گاهی بیزدن میریم میخندیم حرف میزنیم چرتو پرت میگبم میریم دور دور و اهنگای بی ادبی و رپ گوش میدیم😂😂 ولی دیگ حس اونطوزی ندارم.چون توی اوج بلوغم بودم اون زمان

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه غلطا!من ۱۳ سالم بود هفت صبح ساعت میذاشتم بیدار میشدم خانواده پوچز میدیدمهمین الانم عکسش پروفایلمه ...

جالبیش اینه خجالت و حیا یوخ موخ

چه غلطا!من ۱۳ سالم بود هفت صبح ساعت میذاشتم بیدار میشدم خانواده پوچز میدیدمهمین الانم عکسش پروفایلمه ...

وایییئ عاشقققق خانواده پوچزمممم.لامصیب همش بدموقع میداد.ی سانس ۷صب بود ی سانس ۳ بعدازظهر .من همشو خواب بوددم😂😂😂😂اینقد کریع میکردم.هیچوقت نمی رسیدم ببینم برنامشو.

هنوزم جم جونیور مبده؟ اگ اره ساعت چند؟بگوووو میخام ببینم😍😂

ولش کن.بزار تو اوج هیجاناتش پرسع بزنه😍😂😂😂 .من خودمم توی ۱۲تا۱۴سالگیم عاشق پسرخالم بودم شانس اورد ...

اره دقیقا این چیزا عادیه دوران بلوغ 

ولی خوب چرا میگی 

الان انتظار نمیدونم چیرو داره از ما

اره دقیقا این چیزا عادیه دوران بلوغ ولی خوب چرا میگی الان انتظار نمیدونم چیرو داره از ما

انتظار داره حتما برید خواستگاری و این حرفا.ولش کنید .اگ دیدید حیلی بدجور میکنه و قصیه رو بزرگ کرده،ب یکی از فامیلای سن دارتون بگید گوشش و بکشع ادمش کنخ

وایییئ عاشقققق خانواده پوچزمممم.لامصیب همش بدموقع میداد.ی سانس ۷صب بود ی سانس ۳ بعدازظهر .من همشو خو ...

نمیدونم والا خواهر

جم جونیور هست مگه هنوز؟😆

منم خیلیی دوسش داشتم

اره دقیقا ۷ صبح بود

تابستونارو صبح زود بیدار میشدم فقط بخاطر پوچز😂😂😂😂

تیتان ها ب پیش و یادته؟اونم خیلی دوست داشتم

انتظار داره حتما برید خواستگاری و این حرفا.ولش کنید .اگ دیدید حیلی بدجور میکنه و قصیه رو بزرگ کرده،ب ...

من خودم قضیه رو ۶ ماه پیش فهمیدم گفتم ولش کن بچست یه چی گفته الان به خالم گفته خالمم به مامانم 

مامانمم که حساس 

نمیدونم والا خواهرجم جونیور هست مگه هنوز؟😆منم خیلیی دوسش داشتماره دقیقا ۷ صبح بودتابستونارو صبح زود ...

اره هس‌.من گاهی شبا بیکار میشم تلویزیون روشن میکنم میبینم جن جونیور و جم کیدز رو😂😂😂کجای کاری خواهرررر...من هیچوقت نتونستم عین ادم ببینم خانواده پوچزو .‌

تا اینکه سال ۹۷ اینا پسرداییم بدنیا اوند و زنداییم واسش خانوادع پوچز توی تبلت گذاشت.اونم خوشش میومد و معتادش شده بود‌.هنوزم میبینه.. منم با اوون سنم درازمیکشیدم کنازش باهم میدیدینم😂😍😂پسرخاله ی کثافتم مسخرم میکرد😅😅😅کلا ی مدت مسخره ی همه شده بودم

من خودم قضیه رو ۶ ماه پیش فهمیدم گفتم ولش کن بچست یه چی گفته الان به خالم گفته خالمم به مامانم مامان ...

داداشتون چنسالشه