2777
2789

نوزادم بند نافش عفونت کرده متخصص اطفال هم بردمش فقط شربت سفالکسین واسش تجویز کرد الان با گذشت ۴ روز اصلا تغییری نکرده هنوز 

چیکار کنم کسی تجربه ای نداره توروخدا بگید اگه میدونید 

چقدر دیگه باید صبر کنم تا خوب بشه

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
روغن حیوانی بمال روش خوب میشه

دکتر گفت ب هیچ وجه چیزی بهش نزنم

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه میگفتن الکل بزن عمه   مادر    مادرشوهر    بزرگترا قدبمیا

دکتر گفت نزن خالم و زنداییمم گفتن نزن بعد ۱۰ روز نیوفتاد زنگ زدم دکتر گفت بیا اینجا یکاریش میکنم زنداییم گفت برا بچه خواهرسو دکتر خودش کنده منم ترسیدم نبردم مامانم یواشکی چن بار الکل زد تا فرداش افتاد. بعد گفت قدیمیا ک الکل میزدن شما کدومتون کج و کوله شدین ک الان ب تجربه ما گوش نمیدین؟

من میگم کپسول اموکسی سیلین رو باز کن پودرشو خیلی کم بریز رو عفونت خشک بشه یا شربت ازیترومایسین ۱۰۰ میده خیلی کم  بده اون شربتی ک میدی برا نوزاد سنگینه بعدم اگ نیوفتاد هنوز الکل بزن اگ افتاد ک هیچی

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

من دو تا بچه خودم دارم مامانم دوازده تا نوه داره همه رو الکل مستقیم میریخت رو ناف نوزاد،هیچ کدوم هم مشکلی ندارن،الکل سفید بگیر از داروخانه مستقیم بریز رو ناف،خشک میکنه میفته

همه میگفتن الکل بزن عمه مادر مادرشوهر بزرگترا قدبمیادکتر گفت نزن خالم و زنداییمم گفتن نزن بع ...

من فقط از عفونتش میترسم طوری نیست دیر افتادنش 

من دو تا بچه خودم دارم مامانم دوازده تا نوه داره همه رو الکل مستقیم میریخت رو ناف نوزاد،هیچ کدوم هم ...

واسه عفونت خوبه ؟؟ یا فقط واسه افتادنش میگید!

قرص چرک خشک کن رو پودرشو خیلی کم بریز روش. یا اگ نمیریزی شربت بده بچت بخوره

شربت دارم میدم فایده نداشته تا الان

02144511234شماره دکتر دخترمه جواب سوال میده زنگ بزن ازش سوال کن ازش الکلم بپرس

اسمشون چیه