2777
2789
عنوان

نمونه دولتی

449 بازدید | 52 پست

امتحانشو بد دادم ب شدت سخت بود چون با تیزهوشان ادغام شده بود و سوالا یکی بودن

تو سایت ترازمو زدم ۲۶۷۰۱ شد دیگه دلم میخواد بشینم گریه کنم

مطمئنم قبول نمیشم خیلییی سخت بود🥲

من‌اقیانوسم‌تو‌اکواریومتون‌جانمیشم.

اره برای کجایی

چند تا جواب دادی 

اره واقعا سخت بود مخصوصا تحلیلی هاش

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا ما قبول شدیم چ غلطی کردیم 

ببین اصن ب مدرسه ربط نداذه اونقدر ک فکر میکنی منم همسن تو بودم فک میکردم برم قبولم پزشکی

دوستم موند دولتی رتبش شد 57 منطقه خودش خوند 

حالا ببینم من چ غلطی میکنم 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

اره برای کجاییچند تا جواب دادی اره واقعا سخت بود مخصوصا تحلیلی هاش

من وقت کم اوردم اصن ریاضی و تحیلیلیو نتونستم حل کنم اگ وقت زیادتر بود کلشو جواب میدادم

تهرانم

یه نفر علوم 2سوالریاضی 2سوال درستعربی50ادببات80هوش 40میزنه قبوله بنظرت؟ پایه نهمه

نمونه الان هوش هم جزوشه؟

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

من وقت کم اوردم اصن ریاضی و تحیلیلیو نتونستم حل کنم اگ وقت زیادتر بود کلشو جواب میدادمتهرانم

اها اره منم وقت کم آوردم اصلا نتونستم ریاضی رو حل کنم وای تحلیلی چند تا جواب دادم خییلی سخت بود 

امسال سخت ترین امتحانا بود 

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
اگه خیلی خوندی و به این مسیر علاقه داری که ادامه بده اما در غیر این صورت مسیرت رو عوض کن

معلوم نیس قبول شم اصن یا نه😐