2777
2789
عنوان

یه دشمن بزرگ دارم به اسم مادر

909 بازدید | 19 پست

شبیه رمان اما واقعی حوصله داشتید بخونید و بهم راهکار بدید

از بچگی کتکم میزد بین من و پسراش فرق میذاشت حتی یبار ندیدم اونا رو کتک بزنه ولی باچوب  میزد تو سرم 

منو میخوابوند و کامل مینشست روم دست میذاشت تو حلقم این کتک زدناش از بچگی تا حدود نوجوانیم بود

تو مهمونی ها بیرون از خونه منو با مانتوشلوار مدرسه میبرد باورتون نمیشه حتی تو عروسی ها... حتی یه لباس بیرونی برام نمیخریدمنم خودمو با دوستام مقایسه میکردم خجالت میکشیدم تو جمعشون برم اینجورشد که تبدیل به یک ادم منزوی و خجالتی تو دوران مدرسه و دبیرستان شدم

مادرم همیشه با پدرمم اختلاف داشت خلاصه هر روز خونه ما جهنم بودالبته پدرم هم مقصر بود

تا اینکه از ۱۵ سالگی به بعد داداشام گیر دادن به سوهر کردن من گفتند شوهر کن بدبخت نشی مادم اما نمیذاشت میگفت شوهر واسه چیشه این مادر انقدر از بدی شوهر و رابطه جنسی پیش من بد میگفت

که من حتی نا الان که ۲۸ سالمه فوبیای رابطه جنسی گرفتم و از شوهر کردن به شدت متنفر شدم اون همیشه تشویقم میکرد به تنهایی و میگفت خیلی ها تنهاند

این خانم تو همین سن نوجوانی و جوانی که  دیگه زورش بهم نمیرسید کتکم بزنه محبت نثارم کرد انقدر خرم کرد و باهام خوب شد با هدف اینک منودر مقابل پدرم سپر بلای خودش کنه یعنی تا با پدرم دعواش میشد منو تشویق میکرد که اگه دوسش دارم برم به جنگ با پدرم 

خلاصه منم گول ناله های ظاهر نماش دو خوردم و با تمام  قوا با پدرم دعوا میکردم که مثلامادرمو اذیت نکنه اون هم بهم حمله میکرد و وحشیانه کتکم میزد مادرم خیلی ذوق میکرد که من باز هم کتک میخورم و لی من انقدر این خانم رو دوست داشتم که حاضر بودم از جونم براش بگذرم و همیشه دعا میکردم خداوند جون منو زود تر از اون تموم کنه و همیشه استرس داستم که نکنه یروز از دستش بدم

دیگ رفتم بالای ۲۰ سال پدرم یه خونه فرسوده ا تو شهر خرید و این خانم گفت تو برو توش زندگی کن خلا۱ه ۱۰ ساله منو تو این خونه که اشغالدونیه تنهام و هر بار به مادرم میگم بیا بهم سربزن میاد ولی باهام دعوا میکنه میزنه و داد میکنه  بلند داد و هوار میکشه که همسایه ها متوجه شند و رفته از بدگوییم پیش این همسایه ها کرده اونام تا منو میبینن فکر میکنن من دارم مادرمو اذیت میکنم و منو کتمل از چشمشون انداخت

میگه من ارزوم بوده تو تنها باشی و ازدواج نکنی بخاطر همین این خونه رو برات گرفتم الان من دارم از تنهایی زجر میکشم

همین امسال دوتا خاستگار خیلی خوب  داشتم بدون اینکه به من بگه ردشون کرده و انداخته گردن خودم که میگه من شوهر نمیکنم

حالا از قضا دیروز یه ماشین زد از پشت سر بهم زد الان رباط صلیبیم پاره شده بهش زنگ زدم گفتم بیا بهونه اورد دیگه انقد تماس گرفتم که حالم بده بیا باهام دکتر بزور اومد ولی چه اومدنی اخم کرده بود و هیچ بهم کمک نمیکرد برادرم زنگ زد احوالمو پرسید دیدم حسودیش شد چون اون هیچ وقت نمیذاشت برادرام ازم حمایت کند دیدم تند تند افتاد راهشو کج کرد و رفت بهش گفتم یواشتر من با این پا نمیتونم بهت برسم دیدم تو خیابون داددددد کشید و بهم گفتدجنده عوضی لعنتی چیکار کنم من از دست تو طوری که همه مردم و عابرین توجهشون جلب شد

من هی این وسط التماسشو کردم گفتم تو رو خدا ساکت مردم دارند نگاه میکنن این دید که مردم نگاه میکنن بدتر جیغ و داد کشید من داشتم از خجالت ذوب میشدم یهو عکس ام ار ای پامو کوبید زمین و رفت 

دیگه از نگاه های مردم گذشتم خودمو رسوندم تو خونه الان نمیدونم چیکار کنم حااااالم خیلی بده تنهایی چیکار کنم کجا برم شکایت که پامو زده ناقص کرده  هیشکی رو ندارم😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت دست بکار بشو شوهر کن

گفته یه قرون واست جهاز نمیذارم اصلا نمیذاره خواستگارام بیامن ردشون میکنه اگه هم موفق به ازدواج بشم زندگیمو بهم میریزه 

اگه شوهر خوبی هم نکردم  خانواده ای ندارم ازم حمایت کنه همین مادر ممکنه بره به شوهر بگه بیشتر اذیتش کن

حالم خیلی بده 🤮😭😭😭😭

به خدا پناه ببر

با خدا دوستی کن هیچ کس نمیتونه بهت آسیب بزنه

منم مادر خوبی نداشتم الان چند وقته از فاطمه زهرا میخوام برام مادری کنه و اونو مادرم میدونم 

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
گفته یه قرون واست جهاز نمیذارم اصلا نمیذاره خواستگارام بیامن ردشون میکنه اگه هم موفق به ازدواج بشم ز ...

شوهرت آدم خوبی باشه گوش نمیکنه و جهیزیم نمیخاد خودت کار کن بگیر با وام ازدواج کمو زیاد انشاا... به مرد عاقل و سالم بیاد 

شوهرت آدم خوبی باشه گوش نمیکنه و جهیزیم نمیخاد خودت کار کن بگیر با وام ازدواج کمو زیاد انشاا... به م ...

هی خواهر این شوهر همون اسب سفیده  رویاهاست

شاید هیچوقت نیاد 

برام دعا کن

هی خواهر این شوهر همون اسب سفیده رویاهاستشاید هیچوقت نیاد برام دعا کن

چرا نیاد کافیه خدا بخواد حتما میاد....

تمام دنیا هم برات نخوان ولی خدا بخواد به همون اسب سفید رویاهات میرسی.حتی بهتر از اون چه که آرزوی هر دختری هست.

خدای مهربونم دوستت دارم