2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا از روی عقل نیست الان صبر کن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

نمیدونم والا ولی یه ذره عجله ای میشه دفعه دوم طلاق سختتره بذار بشناسی طرفت رو 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خیلی

حالا کار به بحث شرعیش ندارم ولی خیلی لاشی و هول طور به نظر میاد.

اگه تو شهر ما باشه که حرفم درمیارن میگن لابد قبل طلاق هم باهاش بوده که انقد زود داره باهاش ازدواج می‌کنه. شرف برای طرف نمی‌مونه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خوبه اون همه سختی طلاق و حرف و حدثت و پله های دادگاه رو زود میتونن فراموش کنن باز جفت پا برن محضر با یکی دیگه سریع عقد کنن جل الخالق نترسه شوهرا تموم نمیشن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

یکی از فامیلامون ۱هفته نامزد بود نامزدیشو بهم زد و ماه بعدشم با یکی دیگه ازدواج کرد و چندماه بعدشم سرطان گرفت

جدا از فشار روحی که بخاطر بیماریش تحمل میکرد همههه پشت سرش میگفتن حتما زیر سرش بلند شده اینقدر زود عقد کرد و کارما انتفامشو گرفته و از این مدل حرفا

یعنی من این حرفا رو میشنیدم قلبم واسش درد میگرفت

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

2790
2778
2791
2779
2792