2777
2789
عنوان

میگرن لعنتی

2194 بازدید | 19 پست

ی دو سالیه سرددرد میگیرم 

اوایل چن وقت یبار بود الان زود ب زود میشه ی هفته یبار مثلا 

بعد اولا چن سالت طول میکشید شب ک میخکابیدم صبحش خوب بودم الان چن بار اخیر  طوریه ک دوروز طول میکشه 

دکترم نرفتم تو نت زدم فهمیدم میگرنه هر کی بلده راهنمایی کنه خیر بببینه 

سمن راست پیشونیم و چشم راستم و یکمی گوشم و دندونم دندون اخری سمت راست میشه پایین انقد درد میگره ک نگو 

با استا اصلا خوب نمیشه 

اصلا ن میتونم بخوابم ن بشینم ن چیزی بخورم ی حالت بیخودی دارم سروصدا و نور اذیتم میکنه سرپا نمیتونم باشم اصلا هیچ حوره راحت نیستم 

گلم منم سردرد میگرن میشم قطره گل بنفشه پایه کنجد بگیر هرشب بریز تو دماغت موقعی هم ک سردرد شدی بمال رو پیشونیت ماساژ بده واقعا عالیه زود سردرد خوب میشه برای من عالیه ان شالله برای شما هم خوب باشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای من دقیقا این مشکل رو نزدیک دو هفته ست که با سمت چپ سرم دارم 

بهش میگن سردرد خوشه ای 

من اینجور وقتا یه چیز شیرین میخورم 

چشم و سرم رو محکم میبندم 

و یا رگ پشت گردن هست اونو ماساژ میدم یکم بهتر میشه 

حدود یک ساعت درد میکشم بعد کم کم خوب میشه 

منم ژلوفن و اینا روم تاثیر نداشت خواهرم یه مسکن دوستش از آمریکا آورده بود بهم داد اون فقط یکم شدت دردمو کم میکنه

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
گلم منم سردرد میگرن میشم قطره گل بنفشه پایه کنجد بگیر هرشب بریز تو دماغت موقعی هم ک سردرد شدی بمال ر ...

عزیزم اینا ک گفتم میگرنه؟؟

شما رفتی دکتر تشخیص داد؟ 

دارو چی مصرف کردین؟؟

حتما اینک گفتی عمل میکنم 

روغن رو همیشه میریزی بینیت یا فقط درد گرفت؟

وای من دقیقا این مشکل رو نزدیک دو هفته ست که با سمت چپ سرم دارم بهش میگن سردرد خوشه ای من اینجور وقت ...

منم شیرین میخورم ی کوچولو بهتر میشم  ولی با هیچی هیچی خوب نمیشه تا تایمش بگذره

توروخدا از کجا بگیرم این قطره رو؟حتی سرمم درد نکرد استفاده کنم؟

اره هرشب ی قطره تا دوقطره تو هرسوراخ بینیت بریز وقتی درد کرد حتما محکم باهاش سرت ماساژ بده ببین معجزه واقعا حرف نداره ان شاالله برای توهم خوب باشه دعام کنی

از برنامه باسلام بگیر گلم من از اونجا گرفتم سعی کن گرون وخوب وطبیعیش رو بخر زیاد گرون نیست حتما بنفشه پایه کنجد باشه حتمااااا پنفشه خالی یا مثلا پنفشه پایه زیتون ب درد نمخوره فقط باید بنفشه پایه کنجد باشه

عزیزم اینا ک گفتم میگرنه؟؟شما رفتی دکتر تشخیص داد؟ دارو چی مصرف کردین؟؟حتما اینک گفتی عمل میکنم روغن ...

گلم دکتر نرفتم ولی سردر میگرنی چند ساله دارم ی بنده خدا معرفی کرد واقعا معجزه میکنه من از سردرد چشمام باز نمیشد تا این حد ان شاالله خوب میشی

منم شیرین میخورم ی کوچولو بهتر میشم ولی با هیچی هیچی خوب نمیشه تا تایمش بگذره

دقیقا 

و اون تایم انقدر دردش شدیده که وقتی تموم میشه به حدی انرژی آدم میره که انگار از جنگ برگشته 

من دیروز دیگه از شدت درد گریه میکردم 

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
گلم دکتر نرفتم ولی سردر میگرنی چند ساله دارم ی بنده خدا معرفی کرد واقعا معجزه میکنه من از سردرد چشما ...

مال منم باز نمیشه خیلی درد میکنه 

ب دندونمم میزنه دردش حالت تهوع دارم