2777
2789
عنوان

درد شدید بعد از کشیدن دندون عقل؟

317 بازدید | 13 پست

دو روز پیش کشیدم امروز یکم با لثه ام ور رفتم خیلی درد دارم .

سه ساعت پیش شیاف دیکلوفناک زدم ولی هیچی به هیچی استامینفون کدئین بخورم باز یه ساعت دیگه یا زیاد میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورم نشانه عفونته عزیزم. قرص مفنامیک اسید هر هشت ساعت یکی بخور. آمپول بزنی که سریع تر اثر میکنه. قرص مفنامیک نداشتی آموکسی سیلین یا آموکسی کلاو یا حتی مترونیدازول هر کدومی داشتی بخور هر هست ساعت یکی

تا چند وقت مایعات خوردی مسکن چی

معمولا زیاد مسکن نمی‌خورم مگر اینکه زمین رو از درد گاز بگیرم. چون تجمع مسکن ها رو هم خطراتی میتونه داشته باشه. جوشونده طوری خوب شدم. انواع و اقسام جوشنده ها. بابونه. دو ساعت بعد چای کمزنگ.. سه ساعت بعد چای کوهی. این مدلی تااااا شب. بعدش عین بز باد کرد. ده روز بعد خوب شد

معمولا زیاد مسکن نمی‌خورم مگر اینکه زمین رو از درد گاز بگیرم. چون تجمع مسکن ها رو هم خطراتی میتونه د ...

جوشانده ؟ یعنی گذاشتی سرد شد ؟ جراحی کردی؟

جوشانده ؟ یعنی گذاشتی سرد شد ؟ جراحی کردی؟

من روی دندون عقلم خیلی درد نکشیدم مگه اونکه جراحی شده بود مرگو جلو چشمام دیدم.دندانهای ۵ که کشیدم برای ارتودنسی باید میکشیدم.یک هفته درد کسیدم هیچی نمیتونستم بخورم هیچ مسکنی آرومم نمیکرد.رفتم دکتر گفتم ببینم چه غلطی کرده از درد مثل جنازه شده بودم تا صبح بیدار بودمو ناله میکردم.رفتم مثل اینکه خشکی لثه داشتم یه موادی ریخت داخل حفره دندونام بعد چنددقیقه کلا درد از بین رفت.خواستم بگم اگه دردت زیاد بود برو بگو مواد بزنه برات شاید شماهم خشکی لثه داشته باشی.بزنی نت هم برات میاره.

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
2790
2778
2791
2779
2792