2777
2789
عنوان

میشه بگید حکمت چیه؟

246 بازدید | 20 پست

مامانم شدیداا ادم مذهبی و مهربونی هست ما خودمونم همیشه سعی کردین ادمای خوبی باشیم دل نشکنیم مهربون باشیم خداروشکر جایگاه اجتماعی خوبی هم داریم ولی دلمون خوش نیست یکی از خواهرتم پنج ساله ازدواج کرده پنج شیش بار ای وی  اف کرده ولی منفی شده و بچه نداره فعلا خواهر دیگمم با وجود اینکه پزشکه و خیلییی خوش چهره و مهربون و خانومه تا حالا یه دونه خواستگار که واقعا خوب باشه نداشته واقعا حکمت چیه اخه نگید ازدواج و بچه مهم نیست خیلییی مهمه ادم نباید یه همراه و یه همسفر تو مسیر زندگیش باشه؟😔😔چاره چیه؟چطور میتونیم این سنگینی رو از زندگیمون دور کنیم؟؟

مشکل خواهرت چیه که باردار نمیشه؟

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)🚶♀️💃🏃♀️🚶♀️🚶♀️💃💃که متاسفانه وقتم خیلی محدود شده و خیلی کم میتونم اینجا در خدمتتون باشم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ازدواج و بچه داشتن یه موفقیت تو طول زندگی مث شغل پیدا کردن پس نباید بگیم ک ازدواج و بچه چیه

ما اومدیم تو این دنیا ک امتحان بشیم همه چی بر وفق مرادمون نیست خدا داره امتحانمون می‌کنه یه سریا با بچه دار نشدن و یه سریا با ازدواج نکردن یه سریا رو با فقیر بودن

وقتی ک ناراحتی بگو خدا داره امتحانم می‌کنه داره صبرمو میسنجه ناراحتیت از بین می‌ره امتحان کردم خودم 

البته بازم این نظر منه

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 
ازدواج و بچه داشتن یه موفقیت تو طول زندگی مث شغل پیدا کردن پس نباید بگیم ک ازدواج و بچه چیهما اومدیم ...

خب میدونم ولی تا کی صبرمونو امتحان میکنه اخه پس چرا بعضی ادما هم پول دارن هم بچه هم خوشبختی هم همه چیز و هم ادمای بدین؟؟چرا خب علت این همه نابرابری چیه؟؟

خب همین شانسی که میگی از کجا میاد چجوری میاد

انرژی مثبت داشتن 

شانس برا همه هست اما اینک چجوری فکرشو بکشونه ب چیزای مثبت 

خیلیا میگن ما هم ب چیزای مثبت فکر میکنیم اما اونا فوقش چند ماه ب چیزای مثبت فکر کنن 

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 
ازدواج و بچه داشتن یه موفقیت تو طول زندگی مث شغل پیدا کردن پس نباید بگیم ک ازدواج و بچه چیهما اومدیم ...

من خودم ۳۳ سالمه مجرد با ظاهر باطن خوب 

واقعا همیشه خودمو سپردم خدا 

ولی از یه سنی به بعد ادم میبره ، کم میاره 💔💔💔💔💔💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
من خودم ۳۳ سالمه مجرد با ظاهر باطن خوب واقعا همیشه خودمو سپردم خدا ولی از یه سنی به بعد ادم میبره ، ...

عزیزم🥲🥲خواستگار نداری؟؟من خواهرم یکی دو تا داره ولی ایراد میگیره از قیافشون مثلت

خب میدونم ولی تا کی صبرمونو امتحان میکنه اخه پس چرا بعضی ادما هم پول دارن هم بچه هم خوشبختی هم همه چ ...

اونا هم دارن امتحان میشن امتحان اونا با ما فرق داره 

عزیزم🥲🥲خواستگار نداری؟؟من خواهرم یکی دو تا داره ولی ایراد میگیره از قیافشون مثلت

برای منم ، سنتی میاد افتضاحن ، به من نمیخورن 

حقم نیست 💔

شااااااانسه 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏