2777
2789
عنوان

بچه های طلاق 🥲🥲🥲

235 بازدید | 5 پست

امروزبعدازمدت هاباپسرم رفتیم پارک یه پسر 6ساله ی چشم رنگی هم میادبامامان بزرگش فک میکردم حتمامامانش شاغله میزاره پیشش این پس چشم رنگی بایه بچه دعواش شدمامان بچه عه آرومشون کرداومدنشست توصندلی گفت الهی بگردم برای این بچه این قدسر کش شده مامان باباش طلاق گرفتن مامان‌بزرگ اونوربایکی سرگرم صحبت بوده مامان دیگه اومده بچه اش سپرد گوش زدکه بااون بچه ی چشم رنگی بازی نکن گفت چراگفت چون بدون پدرومادر بزرگ شده تربیت نشده ازسردردلال شدم الان اومدم خونه میگم چرانزدمش تودهنش توکه باپدرومادربودی چرااینجوری بیشعوری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه جا ادمای بیشعور و نفهم وجود دارن من همیشه مادرشوهرم منو میدید میگفت چیشد مامان و بابات اشتی نکردن مشکلشون چیه همیشه میگفتم نمیدونم والا شما فهمیدی ب منم بگو خودم اذیت بودم اونم هی میگفت ی بار گفتم خدایا مادرشوهرمن این اتفاق براش نمیفته ولی بهش بفهمون انقدر نمک رو زخمم نپاچه نمیدونم سره حرف من بود چیشد پدرشوهرم فوت کرد همیشه احساس گناه دارم نکنه حرف من نمیدونم ولی خلاصه خیلی ناراحت کنندس حرفایی ک به بچه های طلاق میزنن

همه جا ادمای بیشعور و نفهم وجود دارن من همیشه مادرشوهرم منو میدید میگفت چیشد مامان و بابات اشتی نکرد ...

این همه بچه ی باپدرومادرکه تربیت نشدن اوناروچی کارکنیم این بچه هاواقعاگناه دارن چیزی که خودشون دخیل نیستن مقصرشون کنی