2777
2789

خیلی دلمو باختم به یکی چیکارکنم چه دعایی چه ذکری چه راهی هست که بیادخواستگاریم 

قانون جذب بیشترمواقع جواب میده ولی باید بیخیالش بشم که این برام غیرممکنه 

تروخدا اگه تجربه ای دارین کمکم کنید لطفا

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد...

میدونه دوسش داری؟

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخوام ناراحتت کنم فقط راهش اینه ک اون بخواد 

منم به یکی حس داشتم هزار بار هم توی بهترین حالت منو دیده بود ولی کیس ازدواجش نبودم فقط نگاه عمیق بهم میکرد و شوخی ریز میکرد و... من موندم قلبی شکسته و ازدواج کرد 

قصد ناراحتت کردنت ندارم خواهرانه میگم نمیخواد کاری کنی ، باید اول خدا بخواد بعد اون پسر بخوادتت همین و ولاغیر ..

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
شوخی کردم حکمش اعدامه

آی ننه امضاشووو

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

نمیخوام ناراحتت کنم فقط راهش اینه ک اون بخواد منم به یکی حس داشتم هزار بار هم توی بهترین حالت منو دی ...

اره بایداون بخواد ولی نمیدونم میخوادیانه 

کاشکی بخوادوبشه

نمیخوام ناراحتت کنم فقط راهش اینه ک اون بخواد منم به یکی حس داشتم هزار بار هم توی بهترین حالت منو دی ...

برای منم اتفاق افتاده با کسی ازدواج کرد هزار برابر پائین تر از من ولی خوب اون دوستش داشت

نه

پس چی میگی دختر بهش وحی بشه ... بیخیال بابا اینقدراهم ارزش ندارن خودتو اذیت کنی

شوخی کردم حکمش اعدامه

اگه حکمش اعدامم نبود نمیکردم همچین کاری 

اخه بادعا که نمیشه دعا باطل بشه اون وقت چیکارکنم

پس چی میگی دختر بهش وحی بشه ... بیخیال بابا اینقدراهم ارزش ندارن خودتو اذیت کنی

عزیزم خب نمیتونم برم بهش بگم اینجوری اگه حسی هم داره ازبین میره ممکنه فک کنه گفتن این حرفا برام راحته وبه همین حرفارو میزنم کاشکی اون پیش قدم میشد

مرسی اینقدر دقت میکنی🥲

اره😌👌

2790
2778
2791
2779
2792