2789
عنوان

زایمان طبیعی

1286 بازدید | 23 پست

سلام.

من فردا باید بستری بشم.از بدشانسیم دکتر خودم هم نیست.خیلی استرس دارم.خیلی هم ناراحتم.برام دعا کنید

میگن شبا ، فرشته ها از آرزوی آدما ، قصه میگن واسه خدا , خدا کنه همین حالا رویای تو گفته بشه پیش خدا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ای جونم ای شالله به سلامت زایمان میکنی . میخام بگم استرس نداشته باش ولی من خودمم استرس دارم ولی خوب تو نداشته باش دیگه😂

عوضش نی نی خوشگلت فردا بغلته

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

وای فردا شب جوجت تو بغلته.خوشبحالت😍

انشاا... زایمان آرومو بی دردسری داشته باشی و هردو سالم بیاین خونه

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

زایمان طبیعی کلا بیشتر دست ماما ها و پرستارها هست ایشالله کادر خوبی بهت بیوفته.

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

بسلامتی عزیزم....انشالله بغل کنی نینیتو...

چند هفته ایی؟؟؟دردی چیزی داری که گفته بستری شی

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

اصلا استرس نداشته باش دکتر واقعی خداست من کلی میشناسم پیش بهترین دکترا زایمان کرد و بدترین نتیجه رو گرفت 

منم آخر سر پیش یه دکتر رفتم که نه میشناختمش نه شمارشو داد و نه میدونستم حتما میاد یا نه

فقط از خدا بخواه بهترین ها رو برات رقم میزنه

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید  

مرسی از همگیتون.انشالله همتون هر حاجتی دارین خدا بهتون بده.

ببخشید که نمیتونم جواب تک تکتون روبدم.نت ضعیفه.

چون درد ندارم حتما امپول فشار بهم میزنن.

میگن شبا ، فرشته ها از آرزوی آدما ، قصه میگن واسه خدا , خدا کنه همین حالا رویای تو گفته بشه پیش خدا

حالا تو واسه اینکه دکترت نیس استرس گرفتی...بیمارستان و تجهیزاتش ک هست....رفته بودم بهداشت...دختره گفت تو خونه زایمان کردم کسی ام کنارم نبوده زایمان ک کردم بعد تونستم همسایه مو خبرکنم ببرنتم بیمارستان😐

دخترم گنج منه حاصل رنج منه