2777
2789
عنوان

این پارچه بخرم میشه ۳۰ تومن +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 48 پست
۴۹ شد این که گرفتم تاپیک قبلمتری ۷گوشیم خوبه

مبارکت باشه عزیزم اگر داره و میخره ک بخر چون خوشگل من بی منظور گفتم چون دیدم یه پارچه دیگ هم خریدی گفتم زیاده 

اخه لباس یبار ک بیشتر نمیشه پوشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاشیه دار ها قدیمی شدنهرجا رفتم نداشتن ابن سینا اصفهان دیگ مرکز پارچهاینو دارم حاشیه دار

ولی دلم بحال خیاطت سوخت🫤 اگه خراب کنه، باید وام بگیره😂

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

مبارکت باشه عزیزم اگر داره و میخره ک بخر چون خوشگل من بی منظور گفتم چون دیدم یه پارچه دیگ هم خریدی گ ...

بخدا خودمم اذیتم 

آخه من قرمز خواستم شوهرم گفت من بدم میاد قرمز🫠🫠🫠🫠🫠🫠

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

از کجا گرفتی ؟من خیلی دنبال پارچه بودم قشنگ پیدا نکردم

ابن سینا اصفهان 

منم حاشیه دار دوست دارم خیلی

هر جا رفتم گفتن قدیمی 

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

ولی دلم بحال خیاطت سوخت🫤 اگه خراب کنه، باید وام بگیره😂

😂😂😂😂دارش میزنم 

30تومن بدی یه لباس که معلوم نیست ساله دیگه سایزته یانه؟ نمیدونم وضع مالیت چطوره ولی اول زندگیت این خ ...

وضع عادی😂😂😂😂

بخدا خودشه 

خرج الکی دوست داره