بچه ها من پسرم چهل و شش هفت روزشه یه طرف سرش از وقتی بدنیا اومد ورم داشت دکترا و پرستارا گفتن بخاطر فشار ی ک موقع زایمان وارد شده اب جم شده بعد دو سع هفته میره بعد تا الان هنوز نرفته تقریبا ده روزپیش پیش متخصص نوزادان بردم اونم گفت جذب میشه کسی بوده اینطوری باشه واقعا نگرانم براش خیلی استرس دارم اخه داره دوماهش تموم میشه و ورمش نخابیده
سلام عزیزم ، پسر منم به خاطر فشار زایمان یه سمت سرش دچار هماتوم شده بود که فکر کنم سه هفته طول کشید تا برطرف شد .برای شما هم اگر دکتر گفته خودش از بین می ره ، نگران نباش .
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
عزیزم حتما حتما ببر پیش جراح مغز و اعصاب اصلا به حرف دکتر کودکان توجه نکن من خودم بچم وقتی دنیا اومد یک سمت صورتش برآمده بود یک سمت فرو رفته اصلا اینقدر اعصابم خورد بود که نگو بالای ده تا دکتر کودکان درست و حسابی هم بردم همه میگفتن چیزی نیست دقیقا به خاطر فشار تو رح اینجوری شده ولی وقتی بردم جراح مغز و اعصاب فهمیدم درز جمجمه زود بسته شده و خیلی خوشحالم که به حرف دکترا گوش نکردم وگرنه برا بچم خیلی بد میشد شما هم حتما ببر متخصص مغز و اعصاب تا نظر بده خیالت راحت بشه انشاالله چیزی نیست
نگفتم که بترسی گفتم ببر متخصص که خیالت راحت بشه چون دکترای متخصص کودکان خیلی باید با تجربه و عالم باشن که بتونن بعضی چیزا رو تشخیص بدن من میگم ده تا دکتر بردم بچمو همه هم فوق تخصص نوزاد و اسم در کرده ولی اصلا متوجه مشکل بچه من نشدن انشاالله که چیزی نیست ولی به نظرم ببری بهتره اگر تهرانی ببر بیمارستان مفید پیش دکتر حسن رضا محمدی یا دکتر مرادی اینا عالین
برای دختر منم یه غده اندازه ی لیمو یه طرف سرش بود بردم دکتر فرستاد سنو گفت جذب میشه خوب میشه بعد شش ...
سلام عزیزم پسر منم بخاطر اینکه با دستگاه کشیدن بیرون یک سمت سرش هماتوم داره الان ۳۲ روزشه خوب نشده اون قسمت که ورم داره اوایل نرم بود اما الان خیلی سفت شده یعنی احتمال خوب شدنش هست ؟؟ خیلی نگرانم خیلی غصه میخورم پنج شش تا دکتر متخصص و فوق تخصص نوزادان بردم فقط میگن خوب میشه اینکه خیلی سفت شده و ورمش نخوابیده😭😭😭