mah۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 654 عنوان بارداری 226 بازدید | 20 پست خانمایی که اسپرم همسرشون ضعیف بود برای بهتر شدنش چیکار کردین؟باردار شدین همسرم پارسال اسپرمش ضعیف بود مورفولوژیش چهار و تحرک ۳۰ درصد امسال بدتر شده مورفولوژیش دو و تحرک ۱۵ درصد امکان بارداری طبیعی هست؟ممکنه واریکوسل باشه؟ 1403/04/03 | 20:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرانک154 عضویت: 1386/05/14 تعداد پست: 499 اینجا دیگه به درد مشاوره و همفکری نمیخوره اونقدر خاله زنک بازی و تاپیک های مسخره میزنن که وقت برای موضوع اصلی ندارن بهتره با دکتر مشورت کنی
salva79 عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 6708 من شوهرم مشکا داشت موروفولوژی چهار سرعت اسپرماشم چهار بوددکتر برا ۶ ماه بهش امپول داد واریکوسل داره اما دکتر گفت اول امپولارو بزن فعلا عمل نکنخودمم براش ولمن کانسپشن خریدم خوردموروفولوژی شد ۵۱حرکت اسپرماشم شد ۵۹به لطف خدا الان ۷ هفتمه
mah۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 654 اینجا دیگه به درد مشاوره و همفکری نمیخوره اونقدر خاله زنک بازی و تاپیک های مسخره میزنن که وقت برای م ... اره دقیقا فقط میان تو تاپیک های مربوط به مادر شوهر و خواهر شوهر با دکترم که قطعا مشورت میکنم فقط برای این تاپیک گذاشتم گفتم شاید تجربه ای باشه که به دردم بخوره
mah۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 654 من شوهرم مشکا داشت موروفولوژی چهار سرعت اسپرماشم چهار بوددکتر برا ۶ ماه بهش امپول داد واریکوسل داره ... به سلامتی باشه عزیزم، اسم دکترتون چی بود ؟این دارویی که گفتین رو در روز چقدر مصرف کنن منم همسرم پارسال مورفولوژیش چهار بود امسال بدتر شد ۲ شد
مادردوتاپرنسس عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7099 دوستان ممکنه دو سه روز بعد اینکه پرویید تموم میشه بفهمیم باردار شدیم قبل از پری ممکنه همچین چیزی🤔 آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
nazila1373 عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 581 من شوهرم اوایل داغون بود همه چی قزصای تقویتی خورد بهتر شد ولی باز ضعیف بود گفتن ای وی اف من باسوره مریم طبیعی باردار شدم بعد پنج شش سال
هرچیمیگمقبولنمیکنیکه عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2495 اره دقیقا فقط میان تو تاپیک های مربوط به مادر شوهر و خواهر شوهر با دکترم که قطعا مشورت میکنم فقط برا ... عزیزم تجربه ش رو نداریم خب...خیلی تخصصیه سوالتدکتر باید جواب بده تموم میشه هر شبی...
mah۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 654 من شوهرم اوایل داغون بود همه چی قزصای تقویتی خورد بهتر شد ولی باز ضعیف بود گفتن ای وی اف من باسوره م ... هر شب میخوندین سوره مریم رو؟چه خوب
salva79 عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 6708 به سلامتی باشه عزیزم، اسم دکترتون چی بود ؟این دارویی که گفتین رو در روز چقدر مصرف کنن منم همسرم پارس ... کدوم شهرین عزیزم؟؟
mah۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 654 دوستان ممکنه دو سه روز بعد اینکه پرویید تموم میشه بفهمیم باردار شدیم قبل از پری ممکنه همچین چیزی🤔 فکر نمیکنم ممکن باشه
salva79 عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 6708 به سلامتی باشه عزیزم، اسم دکترتون چی بود ؟این دارویی که گفتین رو در روز چقدر مصرف کنن منم همسرم پارس ... هر روز یدونه همراه با غذا خیلی داروی خوبی اگه تونستی بخرولمن اورجینال نه ها ولمن کانسپشن
nazila1373 عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 581 هر شب میخوندین سوره مریم رو؟چه خوب من دلم خیلی شکسته بود این آخری هاگفتم سوره مریم میخونم تا جواب بگیرم فقط سه روز خوندم باردار شدم دفعه اول بامعنی خوندم