2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دارم انگار یه تیکه گوشت اضافس ولی درد و اینا ندارم شما درد داری؟

چند روز داشتم پماد گرفتم خوب شد

من الان مشکلم اون گوشت اضافه هست مه چه جوری بدون عمل درمانش کنم

منم دارم انگار یه تیکه گوشت اضافس ولی درد و اینا ندارم شما درد داری؟

نگا برا من دوسال اذیت شدم درد شدید و بعد از هر بار دسشویی رفتن میکشیدم از درد زایمان بدتر بود. عمل کردم هیچی درد نداره عملش لیزری هست بازگشت هم نداره مال من چهار ساله.   اتفاقا همین دیروز یکی و گفتم حتما برو برا عمل رفته بود الان اومد گفت خدا خیرت بده راحت شدم اصلا هم اذیت نشدم

نگا برا من دوسال اذیت شدم درد شدید و بعد از هر بار دسشویی رفتن میکشیدم از درد زایمان بدتر بود. عمل ک ...

ولی من اصلا درد ندارم فقط بعضی وقتا معذرت میخام موقع دفع مدفوع خونریزی داره.خطرناکه؟

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

خواهرانه چون خودم دردو کشیدم میگم.. یه عمل سرپایی هست من بالای دوتومن از پماد دارو قرص و... خرج کردم انقدر هم اذیت شدم اخر رفتم بیمارستان دولتی با صد هزار تومان عملم کردن راحت شدم.. دختر عموم به حرفم گوش نکرد الان بعد از پنج سال عمل کرده بود هر چی بگذره بدتره اون مقعدش بسته شده بود