2777
2789
خلاف مواد نمی‌کرد گوش بری می‌کرد، سکه قلابی معامله کرد آدم ربایی کرد و...

وا بار تریاک گرفتنش

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

یاابلفضل پ همینو کم بین ولا ار ایگرونشم قطعا اعدامش ایکن .ادم خطرناکی بیدپ انگار یکی و همی حضرات همی ...

اره خیلی خلاف می‌کرد 

نه 

بعدشم کی مواد از الیگودرز میبره خوزستان 

حالا اگر تو راه اصفهان این‌اتفاق میفتاد،  می‌گفتیم مواد بوده 

چون از الیگودرز میبرن سمت اصفهان 

الیگودرز_بختیاری_بساک_میوند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولا همی الانم ۲ هزارتا و جوون بختیاری ک شوتی بین داخل صف اعدام هسن متاسفانه .حیف جوونیشون 

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

ای رولم بمیرم سی برارکم🥲حکیمونه درد م خیلی گرونه درد دیری کشتمه نه تش گوله داداش جوونم۴۰ روزه از دس ...

جدی 

تسلیت میگم 

خدا رحمتش کنه 

خدا خودش بتون صبر بده 

داغ جوون سخته 

تسلیت میگم

ولا همی الانم ۲ هزارتا و جوون بختیاری ک شوتی بین داخل صف اعدام هسن متاسفانه .حیف جوونیشون

بله درسته 

اکثرا زندان دستگرد اصفهان،  هستن

نه بخدا تنها خلافی که نکرد ، مواد بود گوش بری کرد ، سکه قلابی معامله کرد ولی سمت مواد و مواد فروشی ن ...

خدارحمتش‌ کنه داغ جوان سخت،ولی خب مثلا من کسی سرم کلاه بزاره حقم بخوره مسلما مسپارم بخداو قانون ک تلافی کنه همه ی ما این هستیم تلاش میکنیم حقمون رو بگیریم و طرف رو اه نفرین میکنیم ک بنظرم یه جای دامن طرف رو میگیره متاسفانه این جوان راه بدرو انتخاب کرده راه بد هم تهش دیگه معلوم یا جونتو میدی یا زندگیتو میبازی .ان شاالله خدا از سر تقصیراتش بگذره وهمه ی جوانای وطنمون سالم وسلامت باشن

بله درسته اکثرا زندان دستگرد اصفهان، هستن

ها .زندان سختیه اوچونم شنیدم خیلی سختشون ایگرن

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

خدارحمتش‌ کنه داغ جوان سخت،ولی خب مثلا من کسی سرم کلاه بزاره حقم بخوره مسلما مسپارم بخداو قانون ک تل ...

ممنون 

بله 

حرف حساب

ها .زندان سختیه اوچونم شنیدم خیلی سختشون ایگرن

زندان مرکزی 

دو هفته پیش دو نفر رو اعدام کردن 

یکیش ی جوون آستری بود 

فکر کنم جوی آباد اصفهان،  مراسمش رو گرفتن

زندان مرکزی دو هفته پیش دو نفر رو اعدام کردن یکیش ی جوون آستری بود فکر کنم جوی آباد اصفهان، مراسمش ...

روحشون شاد .ای خور مرگ جونل ایشنم دلم تش ایگره مخصوصا ای شوتیل تصادفی یا اعدامی