2777
2789
عنوان

اسباب کشی

110 بازدید | 10 پست

سلام خانما من انشاالله برج ۵ اسباب کشی دارم.بچه کوچیک دارم.به نظرتون از کی شروع کنم وسیله ها رو جمع کنم.فرش باید بشورم .پتو .کمد دیواریها .خرت و پرت زیاد دارم.و اینکه اولین باره میخوام اسباب کشی کنم بعد ۱۷ سال.نمیدونم از کجا شروع کنم .چیا رو اول جمع کنم چیکار کنم.اگر میشه راهنمایی کنید .مرسی.

همینکه بعد هفده سال اولین باره اسباب کشی داری جای شکرش باقیه بخدا😂

اول از اشپزخونه شروع کن اونجا که جمع بشه هفتاد درصد راهو رفتی

از الان بنظرم ظروف و دکوری ها رو جمع کن

در حد رفع نیاز قابلمه و ظرف بذار

همینکه بعد هفده سال اولین باره اسباب کشی داری جای شکرش باقیه بخدا😂اول از اشپزخونه شروع کن اونجا که ...

والا راضی بودم ماهی ی بار اسباب کشی داشته باشم اما با مادر شوهرم ی جا زندگی نکنم.دکوری ندارم چیزی.بعد جمع کنم کجا بزارم .بچه کوچیک دارم.اول فرش و شستنی هارو بشورم بهتر نیست ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

‌مسخره م میکنی یا جدی میگی ؟به خدا نمیدونم چیکار کنم از کجا شروع کنم

وا چه مسخره ای فدات شم 😂

من جات باشم فرشو اخر سر میشورم ولی و میگم خونه جدید تحویل بگیرم

بذه فرششویی بگو بیاره به ادرس جدید

ولی وسایلو جمع میکنم با کارتن محکم میبندم گوشه هال جمع میکنم دورش طناب میکشم بچه دیگه نمیره سرشون وقتی محکم باشن درشون

وا چه مسخره ای فدات شم 😂من جات باشم فرشو اخر سر میشورم ولی و میگم خونه جدید تحویل بگیرمبذه فرششویی ...

درسته گلم.اما چندتا فرش دارم دونه ای ۴۰۰ میشورن.پولش خیلی میشه خودم با پسرم میشورم.ممنونم از راهنماییت .دعا کن زودتر خونه پیدا کنم راحت شم.