میخواد فقط به وقتش میفهممت انتظار سخته منم 11 ساله منتظرم خیلی وقتا کم میارم ولی نا امید شیطانه
قربون دلت برم ک انقد صبوری الهی به حق فاطمه زهرا به حق علی اصغر امام حسین همین امسال دامنت سبز بشه و محرم سال بعد بچت سقای امام حسین بشه...برات آیت الکرسی خوندم خواهر 😊❤️
من ۷ ماهه منتظرم
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا نکنه عزیزم قربونت بشم عزیزم انشاله که همین ماه خدا دلتو شاد کنه نا امید نشو عزیزم حتما میشه است ...
توکل به خدا دعام کن
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
وای دقیقا دقیقا دقیقا مشکل منم همینه ببخشید اذیتت میکنم عزیزمچه مدت این اصلاح رژیم انجام دادی منم سع ...
من رفتم مرکز مام دیگه ای وی اف کنم چون خیلی نامیدشده بودم پیش دکتر لاهوتی تا کارهاش کنم فکر کنم یه سه ماهی شد البته من خواستم بدنم قوی بشه واسه ای وی اف اصلا فکر نمیکردم باردار بشم در ضمن من عکس رنگی هم همون ماه انداختم دکتر لاهوتی بعدش سونو کرد گفت یه تخمک خوب داری اقدام کن که من امید نداشتم اخه دیگه خسته شده بودیم با همسرم تصمیم گرفتیم دیگه ای وی اف کنیم خلاصه اون ماه فقط دوبار رابطه داشتیم چون من بعد عکس لکه بینی داشتم بخاطر اون زیاد رابطه نداشتیم حتی پریودم عقب افتاد من شک به بارداری نکردم همه کار میکردم پریود بشم برم که دکتر داروهای تخمک کشی شروع کنه که یه بی بی چک زدم مثبت شد البته بگم ما اون ماه کلا بیخیال شده بودیم کلا دیگه منتظر پریود شروع دوره ای وی اف بودیم و البته خواست کمک خدا بود که پسرم بهم داده معجزه بود
احتمالا لولت بسته بوده که بعد عکس رنگی حامله شدی یه شوکم به تخمدانت شده
قبلا هم انجام داده بودم جای دیگه باز بود البته سال قبلش اما دکتر لاهوتی گفت حتما تو این مرکزی که من میگم انجام بده مرکز نیکو تو گاندی جنوبی بود دروغ چرا خانومه همش میگفت سرفه کن خیلی اذیت شدم شاید هم گرفتگی داشته اما خب من قبل عکس تخمک خوب نداشتم در صورتی که بعدش یدونه داشتم که بردم عکس نشون بدم دکتر لاهوتی گفت اقدام کن شاید بشه طبیعی هرچند من خواست خدا میدونم واقعاً