2777
2789

ممنون عزیزم 

تو فضای باز بکشی بوش روی بدن نمی‌مونه درسته؟اونم تو فضای باز می‌کشه فکر کنم...خودم که تو کوچه مچشو گرفتم 😑و اینکه فکر می‌کنی کسی که بهش اعتیاد پیدا کرده باشه ممکنه بتونه چند روز اصلأ سیگار نکشه؟ بهم قول داده نکشه ولی مطمئنم هنوز می‌کشه 😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم تو فضای باز بکشی بوش روی بدن نمی‌مونه درسته؟اونم تو فضای باز می‌کشه فکر کنم...خودم که تو ...

بو که میگیره بالاخره ولی کمتر به سیگارشم بستگی داره 

اونم فرد به فرده بعضیا هفته ای چن نخ میکشن ولی اگه سیگاری هر روزی باشه نه اینکه نشه ولی خیلی سخته براش و اعصابش خورده

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی امیدوارم بتونی کنارش بذاری و البته که حتماً میتونی 🌹❤️حیف زیبایی و سلامتیته....من با وجود اینکه بابام سیگاری بوده از سیگار متنفرم و هیچ وقت امتحانش نکردم الانم از وقتی دیدم همسرم پنهانی می‌کشه حالم خیلی بده و ذهنم درگیر و آشفته س ...گاهی از در میومد داخل بوی دود ازش حس میکردم ولی چون به تندی بوی سیگار بابام نبود و همیشگیم نبود بطور جدی شک نکرده بودم...الان هر روز که از در می‌ره بیرون تا بیاد خونه فکرم همش درگیره وقتیم میاد اولین کاری که میکنم اینه که عین دیوونه ها یواشکی لباساشو بو کنم اعتمادم کاملا از بین رفته و حس خیلی بدی دارم 

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی امیدوارم بتونی کنارش بذاری و البته که حتماً میتونی 🌹❤️حیف زیبایی و سلامتی ...

خیلی سخته تلاش می‌کنم ولی به کم شدنشم راضیم واقعا داغونم کرده والله حقیقتش که یکم تلخه کاری نمیتونی بکنی کسی بخواد کاریو بکنه میکنه من این همه سال کشیدم و کسی نفهمیده اگرم شک کنن باز میگم نمیکشم حواسمو بیشتر جمع میکنم ولی در نهایت میکشم در مقطع فعلی

سعی کن برات مهم نباشه وگرنه خودت اذیت میشی اگرم قبحش بریزه میاد تو خونه جلوت میکشه و کاریم از دستت بر نمیاد پس حرفشو باور کن فرض کن نمیکشه که همون یکی دو نخ یواشکی رو بکشه نه یه پاکت هی دنبال بو کردن و اینا نباش و مبنا رو بذار بر اعتماد چون اذیت میشی من اگر خانوادم می‌دونستن و مجاز بودم راحت همه جا بکشم واقعا روزی ۳ پاکت میکشیدم فک کنم 

درست میگی منم از اینکه زیاد بشه میترسم چون سیگار کشیدن بابام به اندازه کافی همیشه آزار دهنده بوده برامون هیچ وقت دلم نمی‌خواست همسرمم سیگار بکشه...

حتما قویآ اراده کن و کنار بذار ...تا دیر نشده اینکارو بکن.... بابای من با سیگار داغون شده زندگی ما رو هم داغون کرد همیشه تو خونه جنگ اعصاب داشتیم سر سیگار...به خودت اینقدر نگو‌ سخته به حس خوب بعدش فکر کن به اینکه بعد چقدر به خودت افتخار میکنی و حس قدرت داری از اینکه چیزی نتوانسته کنترل تو‌رو دست بگیره