راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ینی شما یه توالت هم نمیری و فقط کتاب دستته؟ اگه نری پیشرفت میکنه و به دندون های بغلی هم اسیب میزنه هزینشم بیشتر میشه
به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》
وقتی نمیبره ، الان خوب بخون آخر هفته نوبت بگیر ، پر کردن که درد نداره احتمال داره رسیده باشه به عصب که درد میکنه ، وسط کنکور یهو درد بگیره و نتونی تمرکز کنی بدتر نیست؟
به عنوان یه دندانپزشک باید بگم علم هنوز در حل مساله ای که فرمودید ناتوان مونده
وقتی اینقدر پوسیده که با این شدت درد خود به خودی داره فقط میتونم بگم که لطفا به خودت رحم کن و بپذیر که با این درد درس خوندن نشدنیه و اگه فقط با هماهنگی قبلی بری مطب که مرحله اول عصب کشی رو اورژانسی برات انجام بدن که دردت تمام بشه و زمانت هم گرفته نشه تا بعد کنکور روند مفیدتر و به صلاح نزدیکتری خواهد بود
به عنوان یه دندانپزشک باید بگم علم هنوز در حل مساله ای که فرمودید ناتوان موندهوقتی اینقدر پوسیده که ...
شما که دندون پزشکی من یه سوال داشتم
من دندون شیشم رو کشیدم و هفت و عقلم مونده
5 سال پیش کشیدم و الان دندون عقلم هل داده و خیلی داره نزدیک دندون پنجمم میشه و میرسه بهم
چیکار باید بکنم برای ایمپلنت؟ دیگه جا نیس!
به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》
نه من کلا از دندون پزشکی فوبیا دارمبچه بودم دندونای شیریم نمیفتادن همرو بردیم دکتر کشید از اون به بع ...
اخه درد نداره اصلا
ولی اگه بذاری بمونه تبدیل به عفونت میشه خدایی نکرده
امپول بی حسی میزنه هیچی نمیفهمی بعدشم که بی حسی بره دیگه تو خوب شدی دردی نداری که
فقط صدای وسایل پزشکی رو اعصابه یکم اونم اگه پر کردن باشه بیست دقیقه ای پر میکنه طولی نمیکشه
شما که دندون پزشکی من یه سوال داشتممن دندون شیشم رو کشیدم و هفت و عقلم مونده5 سال پیش کشیدم و الان د ...
اگه خود به خود و صاف و مرتب اومدن و بهم نزدیک شدن جای ۶ رو گرفتن که خیر و برکت
خوشحال باش و خداروشکر کن
اگه کمی شیبدار شده دندون ۷ و منظم و مرتب نیومده. فضای خالی بین ۷ و ۵ طوریه که تمیز نمیشه و گیر غذا و پلاک داره بسته به شرایط دهان و معاینه تصمیم میگیریم که یا با یه ارتو کوچیک جا باز کنیم برای ایمپلنت یا اون فضا رو بندیم
یا بجای ۶ بریج بذاریم
و یا هزارتا کار دیگه که فقط گزینه ی درمانین و بدون معاینه نمیتونم بگم کدوم برای شما شدنیه و کدام نه