2777
2789

من تو سخت ترین شرایط گرفتار شدم چندماه در اقدامم از وقتی یادم میاد منظم هم بودم از طرفی چکاپ دادم و کوچکترین مشکلی نداشتم حالا ۱۴روز عقب انداختم دوتا تست مارک متفاوت گذاشتم هر دو منفی دیگه دکتر آزمایش نوشته که انجام بدم خیلی گیج کننده است شرایطم به حدی که دوسدارم زودتر پریود شم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاء الله همچنین برا خودت عزیزم چندماه اقدام هستید شما؟

من راستش ۱۲ ساله ازدواج کردم بچه ندارم پنج سال اولو نخواستیم بعدش که اقدام کردم خارج رحم شد وجراحی شدم اماخداروشکر لوله هام سالم موند بعدش که کرونا اومد اقدام داشتیم ولی نشد پیگیر دکتر هم نشدم اولین ماه دارو میخورم تا ببینم چی پیش میاد تازه اولین ماهه آمپولhcgزدم ...هرچند که چشمم آب نمیخوره ...

من راستش ۱۲ ساله ازدواج کردم بچه ندارم پنج سال اولو نخواستیم بعدش که اقدام کردم خارج رحم شد وجراحی ش ...

پس نگران نباش ان شاء الله میگیره من چندماه پشت هم آمپول گرفتم نشد ولی خیلیا با آمپول همون ماه اول گرفته براشون من این ماه فقط دارو عطاری خوردم هر چی هست تاثیر هموناس

پس نگران نباش ان شاء الله میگیره من چندماه پشت هم آمپول گرفتم نشد ولی خیلیا با آمپول همون ماه اول گر ...

آخه بدبختیم اینجاست نه من ونه شوهرم هیچگونه مشکلی نداریم آزمایش اسپرم شوهرم سالم منم این سونومه روز ۸ سیکل سایز تخمکمو نگاه ...سونوگرافیه بهم گفت اصن نیاز نیست تو دارو بخوری همه چیت سالمه...اطرافیانم واقعن ناراحتم میکنن کلن ازم قطع امید کردن 

آخه بدبختیم اینجاست نه من ونه شوهرم هیچگونه مشکلی نداریم آزمایش اسپرم شوهرم سالم منم این سونومه روز ...

اره برا منم همه چی نرمال ولی برا سرعت کار دارو میدن منم برا همین دیگه مصرف نکردم