من تو سخت ترین شرایط گرفتار شدم چندماه در اقدامم از وقتی یادم میاد منظم هم بودم از طرفی چکاپ دادم و کوچکترین مشکلی نداشتم حالا ۱۴روز عقب انداختم دوتا تست مارک متفاوت گذاشتم هر دو منفی دیگه دکتر آزمایش نوشته که انجام بدم خیلی گیج کننده است شرایطم به حدی که دوسدارم زودتر پریود شم
ان شاء الله همچنین برا خودت عزیزم چندماه اقدام هستید شما؟
من راستش ۱۲ ساله ازدواج کردم بچه ندارم پنج سال اولو نخواستیم بعدش که اقدام کردم خارج رحم شد وجراحی شدم اماخداروشکر لوله هام سالم موند بعدش که کرونا اومد اقدام داشتیم ولی نشد پیگیر دکتر هم نشدم اولین ماه دارو میخورم تا ببینم چی پیش میاد تازه اولین ماهه آمپولhcgزدم ...هرچند که چشمم آب نمیخوره ...
من راستش ۱۲ ساله ازدواج کردم بچه ندارم پنج سال اولو نخواستیم بعدش که اقدام کردم خارج رحم شد وجراحی ش ...
پس نگران نباش ان شاء الله میگیره من چندماه پشت هم آمپول گرفتم نشد ولی خیلیا با آمپول همون ماه اول گرفته براشون من این ماه فقط دارو عطاری خوردم هر چی هست تاثیر هموناس
پس نگران نباش ان شاء الله میگیره من چندماه پشت هم آمپول گرفتم نشد ولی خیلیا با آمپول همون ماه اول گر ...
آخه بدبختیم اینجاست نه من ونه شوهرم هیچگونه مشکلی نداریم آزمایش اسپرم شوهرم سالم منم این سونومه روز ۸ سیکل سایز تخمکمو نگاه ...سونوگرافیه بهم گفت اصن نیاز نیست تو دارو بخوری همه چیت سالمه...اطرافیانم واقعن ناراحتم میکنن کلن ازم قطع امید کردن