2777
2789
عنوان

واسطه بشم؟

75 بازدید | 9 پست

ی مدت میزم کلاس زبان ی دختری هست تا یکجایی با هم آشنا شدیم...پسر داییم بهم از قبل گفته بود برای ازدواج دختری به پستت خورد بهم معرفی کن من ی روز ک باهاش بیرون بودم یهو عکس این دوستمو نشون دادم حالا پسر داییم به شدت عاشقش شده میگه میخوام از نزدیک ببینمش....من بگم به دختره؟؟؟ب پسر داییم گفتم ک این دختر امروزی و سر زبون داره....حالا میگم ممکنه دختره تا حالا با پسری دوست بوده باشه چون دختر امروزی هست و من خبر ندارن ب پسر داییم اینو مستقیم بگم یا نه بذارم با دختره آشنا بشن خودش بپرسه؟؟؟؟

خودش نا حالا دوست دختر نداشته

پسر ۳۲سال و دختر ۲۷ سال

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسرداییت چرا نمیاد خواستگاری تو؟

من شوهر دارم عزیزم بچه هم دارم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

معرفی کن بگو خودت بشناس من در حد سلام علیک میشناسم اصلا مسئولیتی هم نداری اونی ک اگ بد بشه می‌ره سرو ...

دقیقا منم همینو میگم...میخوامم اگ با هن آشنا شدن ب هر دو بگم ب من ربطی نداره تحقیقات خودتون رو بکنین....و اینکه بگم زندکی همش گل و بلبل نیس دو روز دیگ تو دعوا منو وسط نکشین