خانوما من ۴هفته و ۴ روزمه بتا خیلی کم بود هنوز دکتر زنان نرفتم میتونم خودم این قرصارو بخورم دیر تر برم دکتر؟اخه دکتر هم برم بهم همین قرصا رو میده ولی این ویتامین دی که خریدم روش نوشته با مشورت پزشک انگار رو همه دارو ها مینویسن حالا بخورم یا برم دکتر؟
من قبل بارداری فقط فولیک اسید مصرف میکردم فهمیدم باردارم رفتم دکتر ازمایش های لازم رو نوشت قرص رو گفت ادامه بده تازه قطع کردم ویتامین د و فولیک اسید رو
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
یکی فرفورت یکی ویتامین دی بتا چند روز پیش ۶۳/۹۳ بود اخرین پریودم ۲ خرداد بود طبق اون حساب کردم
گلم پریودو ک بیخالش شو چون تشکیل لقاح واسه هرکس فرق داره یکی زودتر یکی دیر تر زمان پریودی اصلااااا ملاک نیست
چندروز از ازمایشت میگذره؟
یه ده روز دگ برو باز ازمایش بده اگ بتات از ۱۰۰۰یا۱۲۰۰ بیشتر بود برو سونو گرافی ساکت مشخص میشه و بهت میگ چند هفتست
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
چرا عزیزم من خودم دکتر نیستم فقط میخاستم دو هفته دیرتر برم که قلبش تشکیل شده باشه یه بچه کوچیک دارم ...
اوه دوهفته دیگ نهایت ساکش مشخص باشه فقط چون بتات پایینه اوایل بارداری هستی حتی الان ساک بارداریم قابل روئیت نی الان شاید هفته اول باشی