2777
2789
عنوان

بباف...🖤🎧

155 بازدید | 11 پست

https://uupload.ir/view/mohsen_chavoshi_-_shabi_ke_mah_kamel_shod_(320)_chaq.mp3/

بباف مویت را ♩♬♫ مگر مرا آن مو

طناب دار شود مرا بکش بالا

چونان که عاطفه ♩♬♫ ات جریحه دار شود

مرا بخندادن ای ♩♬♫ مرا بگریان ای

که مرده ایست قلیل کسی حاضر نیست

نه شادمان شود ♩♬♫ و نه سوگوار شود

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

@خوشحالترینمم‍ 

همون روزایی که الکی پیام میدادی که نگرانی ،همون لحظه در حاله خودشیرینی برا عقیل بودی😤بییییییی وجدان با چند نفر؟؟؟؟اسماشونو میگمت که وقتی رقتم با خودت نگی یه دستی میزده ،همه رو میدونم.همون تایمی که من بخاطر کارای تو بستری یودم تو برای اینا پیش قدم میشدی  .اگه دذخپاست دادی واسه این بود که کنجکاو شده بودی ببینی مردم یا زنده چون فوری یه بهونه درست کردی رفتی،اگه هنوز نرفتم بخاطره مرامم بود که کسی نگران نشه ولی تجربه ی سیما ثابت کرد  نگرانیسون فقط بازیه و الکی.میای سایت با عقیل و علی و شروینو....  ... میکنی  ولی جواب منو نمیدی برا اونا میری  خودتو بهشون تحمیل میکنی ولی با من اینجوری زمین تا آسمون فرق گذاشتی ،خیلی زود دیر میشه ها، البته خیلی سادم تو برات مهم میست کسی که اینقدر خودخواهه برا لذته خودش همه کس و همه چیز رو قربانی می‌کنه  وقتی دیشب  درحاله مرگ بودم  تو تا صبح باهاشون چت میکردی ثابت میکنه که بدجور باختم بخاطره یه اعتماده بیجا تمومه لحظاتی که میتونستم شاد باشم رو با عذاب کذروندم ،وقتی میدونی چقدر حالم خرابه حتی ممکن بود الان زیرخاک باشم بعد توی این شرایط میری با اونا خوش و بش میکنی کامرواشون میکنی، یعنی دیگه تمومه هیچی درست نمیشه این حرفا بیخوده شب جمعه میرم که که هروقت باشون تو این شب چت کردی شاید یادت بمونه برا چی رفتم دیگه :

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@خوشحالترینمم‍ 

جوابم رو بده ،داری عذابم میدی.تو جواب اون زن نمارو دادی حتی ماماما و ...بخدا  برا همیشه میرم ها!بچگانه رفتار نکن دیگه بیشتر اگه بمونم نمیتونم به خودم نگاه کنم از خودم متنفر میشم  

.

@خوشحالترینمم‍ 

یه روزی پشبمون میشی فقط یادت باشه هرکی شبیه من حرف زد من نیستم من اهله شخصیته فیک نیستم و نبودم که اگه بودم اینقدر زجر نمیکشیدم،بخدا که همه ی موهامو سفید کردی خیلیاش یک شبه سفید شد اونقدر حرصم میدادی که مو سفید میکردم .همین الان داری یه لاشیه بازیگر رو کامروا میکنی منو زحرکش کردی بخاطر اینا.از اول فیک بودین وگرنه اینقدر راحت حذف نمیشدم الان خبر دارم کی با کی درحاله چته همشونو خبر دارم رفتین توی اون حساباتون مشغولین.وقتی رقتم اونوقت از رو کنجکاوی پیگیر میشی که ببینی زندم یا مرده یه هدفت میرسی نگران نباش.من نمیمونم جایی که اولویت یی سروپاها هستن شب ها مشخص میکنه که کی اولویته

.

@خوشحالترینمم‍ 

جوابمو نمیدی؟میدونی که چقدر حرصم میدی با اینکارت،

ازت سوال دارم جواب میخوام .اینو هم میدونی که باهات هیچوقت بحث نمیکنم ولی دنباله بهونه هستی چون وقتت جای دیگه پره اگه اشتباه میکنم جواب بده حرف بزن این اخرین پیاممه که میدم به روح پدرم اگه جواب ندی

.

@خوشحالترینمم‍  

@ اصلا فرض کنیم من اشتباه کردم الان نیاز دارم باهات حرف بزنم پس تو چ رفیقی هستی که توی شرایطی که در حاله مرگ بودم یه بهونه درست کردی شدی نمک روی زخم شنبه ها همیشه بد بوده همیشه بهم ظلم مردی تو این روز اینبارو بزار بخوبی بگذره دیگه کافیه .حالم واست مهم نیست؟تا ظهر منتظرت میمونم شنبه رو بد شروع نکنیم

.