نتیجه ای که از حنا گرفتید چی بوده؟ مو رو خوش حالت میکنه
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
ن واقعا. من توصیه نمیکنم برا خشکی و وزی مو هزاران کرم مو و ماسک مو هست خوشبو بدون کثیف کاری خوش حال ...
درسته
خیلی ممنون🌹🌹🙏🏻🙏🏻
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
شنیدم یه سریا پوست پیاز قرمز رو میجوشونن بعد آبش رو با حنا مخلوط میکنن و برای چند ساعت میزارن روی مو ...
خیلی ممنون🙏🏻🌹
احتمال مادرشوهرتون موهاش سفیده؟ فکر کنم روی مو سفید نارنجی نشون میده ولی موی مشکی زیاد رنگ نگیره
سفید هم داره ولی یک دست سفید نیست
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )