2777
2789
عنوان

حنا روی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 22 پست
ن واقعا. من توصیه نمیکنم برا خشکی و وزی مو هزاران کرم مو و ماسک مو هست خوشبو بدون کثیف کاری خوش حال ...

درسته

خیلی ممنون🌹🌹🙏🏻🙏🏻

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

من عالیلهنتی انگار نسکافه ای رنگ کردم

با چی قاطیش کردی 

هندی بوده؟

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شنیدم یه سریا پوست پیاز قرمز رو میجوشونن بعد آبش رو با حنا مخلوط میکنن و برای چند ساعت میزارن روی موهاشون 

مثل اینکه مو ها خوش رنگ و شرابی طور میشه

خودم امتحان نکردم تا حالا، نمیدونم واقعا چجوری میشه

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.

شنیدم یه سریا پوست پیاز قرمز رو میجوشونن بعد آبش رو با حنا مخلوط میکنن و برای چند ساعت میزارن روی مو ...

خیلی ممنون🙏🏻🌹

احتمال مادرشوهرتون موهاش سفیده؟ فکر کنم روی مو سفید نارنجی نشون میده ولی موی مشکی زیاد رنگ نگیره

سفید هم داره ولی یک دست سفید نیست 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )