2777
2789
عنوان

قرآن چقدر تاثیر داره روی جنین ؟

397 بازدید | 32 پست

خودتون یا اطرافیانتون کسی بوده که تو دوران بارداری اصلا نماز و قرآن نخونده باشه گناه هم کرده باشه ولی خدا یه بچه سالم و زیبا بهش داده باشه؟ لطفا بگین همه❤️

کسی که میگریزد‌، از گم شدن نمیترسد…🍃🌚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ولی من کل بارداریم ۹ تا ختم قرآن کردم یکیش معنی بود 

چقدرم دعا اینا خوندم انشاله در آینده پسرم تاثیر داشته باشه 

همه رو خومدم ک پسرم تو دوره جوانی ب راه راست باشه

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

دختر خاله من قرآن زیاد میخوند تو دوران بارداری 

بچه هاش خیلی آروم و سر به راهن

خیلی موثره 

همون طور که رو روحیه خود ما اثر داره

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اولا باردار باشی   نباید گناه کنی     دوما  بچه ی سالم ی نعمته هز نعمتهای بی کرانه خدا       بعدشم لزوما سالمی همش نیس   خداوند ب ادم اولاد ناصالح ندهه        بعدشم من ب پسرم حامله بودم   هر روز زیارت عاشورا میخوندم    ی روز مونده ب تاسوعا هم ب دنیا اومد    الانم عاشقه امام حسینه  ده سالشه 

انسانیت داشته باش این حرفها چیه

حق پرومکس👍

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
ببخشید؟؟!!

تادلت بخواد دیدم ن نماز ن دعا ن قران جلف و بی حیابازی الان دوتا دوتا بچه دارن میلیاردرن و عشق و حال میکنن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
هیچی عزیزم ادا روشنفکری در میاره

ادای روشنفکری نیست 

حقیقته 

برای کسی که تفکر میکنه 

مثلا من تا حالا تو قرآن آیه بخشش ندیدم 

اما انتقام و کشتن بسیار خوب اینها به نظرت خوبه ؟

انسانیت داشته باش این حرفها چیه

عزیزم ایشون حرف از انسانیت نزد

میگه قرآن رو جنین موثره یا نه

تک تک آیات قرآن حرف از انسانیت می زنه اصلا کتابِ انسانیته

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷