2777
2789

سلام مامانا هفته ۲۵بارداری هستم به هر پهلو که میخوابم احساس میکنم بچه له میشه چکار کنم اصلا خواب راحتی ندارم از طرفی هم پاهام درد میکنه نمیتونم برای مدت طولانی یه پهلو باشم هی تند تند پهلومو عوض میکنم برای بچه خطری نداره ممنون میشم راهنماییم کنید

تا روی شکم نخوابی له نمیشه نترس البته منم تازمان زایمان این مشکلاتو داشتم

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماه هشتم پام ازمچ دوتا ناحیه شکست اصلا نمیتونستم راحت پهلو به پهلو شم بیشتر وقتا یه طرفی بودم ولی چیزیم نشد نترس

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
چطور دقیقا ؟

ی بالش کوچیک بذار کنارت ک وقتی ب پهلو خوابیدی شکمت اویزون نباشه زیر شکمت باشه ک درد نگیره و بسوزه

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره