2777
2789
عنوان

شماها کس و کار دارین تو سختی؟

173 بازدید | 25 پست

من سقط کردم داغونم تنهام همیشه تو شرایط سخت تنهام شماها کس و کار دارین؟من تو شرایط سخت کمک همه بودم ولی وقتی خودم تو شرایط سختم کسی نمیاد دورم

تک فرزندم پدر و مادرم هم فوت شدند

عادت کردم ک خودمم و خودم تو سختی ها 

قوی ام و میدونم میگذره 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

راستش سخته گفتنش برام

ولی جز خدا و مامانم دیگه هیچ کی 

واقعا هیچ

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش سخته گفتنش برامولی جز خدا و مامانم دیگه هیچ کی واقعا هیچ

من مامانم‌ کنارم نیست از من بدش میاد بین بچهاش فرق میذاره دو تا رو برده کنار خودش من و خاهر بزرگمم فقط اذیت میکنه

تک فرزندم پدر و مادرم هم فوت شدندعادت کردم ک خودمم و خودم تو سختی ها قوی ام و میدونم میگذره

بهت افتخار می کنم

همین پستت ازش قوی بودن میباره 

خدا پشت و پناهت

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

انقد قوی بودم خسته شدم

باور کن بقیه هم جز پدر و مادر مگر

جز منت و سختی برات ندارند 

بعد هم هر کسی کار و گرفتاری خودش داره نمیشه هم انتظار داشت چون شما بودی اونها هم باشند شرایط ها متفاوت 

من دیگ عادت کردم همیشه و هر موقعیتی 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
من مامانم‌ کنارم نیست از من بدش میاد بین بچهاش فرق میذاره دو تا رو برده کنار خودش من و خاهر بزرگمم ف ...

من تو سال ۱۴۰۲ اتفاقایی برام افتاد و فهمیدم تنهام

تا قبلش احساس می کردم خیلی کس و کار داریم

بهت افتخار می کنمهمین پستت ازش قوی بودن میباره خدا پشت و پناهت