2777
2789

لباسی که میخواستم بپوشم پوشیدم اومدم گفتم چطوره خوشگله گفت کجا بسلامتی گفتم مگه امروز عروسی نیست گفت خب باشه چیش به تو گفتم عروسی پسر داییمه ها گفت ما که نمیریم گفتم تو نیا من میرم گفت غلط کردی لباسمو در اوردم گفت همینو تو خونه بپوش شام بزار میخوریم گفتم پس چرا خودت کارت هدیه گرفتی وقتی نمیخواستیم بریم گفت اونموقع میخواستم بریم گفتم از عمد میگی شب میریم گفت نه من یعنی نه گفتم خب خودم میرم گفت پاتو گذاشتی بیرون خونه پاتو قلم میکنم خیلی ناراحتم اخه لباس خریدم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شام بپز بعد بریزش دور قابلمو رو هم بزن تو سرش

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

با اسنپ خودم برم اخه این پسر داییم با خودمون بزرگ شده

وقتی میگه نه یعنی نه دیگه الکی فقط زندگیت زهر می‌کنی .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

طلاق بگیر 

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر